| Geanina12s a întrebat:

Buna! Acum ceva timp am cunoscut un tip pe o aplicatie de dating.Am tot vorbit,ne-am atasat unul de altul, ne simteam de parca ne cunosteam de foarte mult timp.Am iesit la o intalnire si de atunci totul s-a schimbat brusc, am incetat sa mai vorbim si am ajuns sa ne comportam ca 2 straini.El mi-a zis ca nu mi-a mai scris ca sa vada daca ii scriu eu prima.Problema e ca eu m-am indragostit de el si desi nu mai vorbim nu pot sa nu ma gandesc la el.Am incercat sa imi fac o alta relatie insa nu ma mai pot atasa de niciun baiat.As vrea sa ii scriu si sa vorbim insa mi-e frica de reactia lui. Ce as putea face?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Sa nu-i mai scrii, nu are rost.

| sweetys a răspuns:

Ia legatura cu el si incearca sa porti o discutie serioasa, sa aflii care e scopul lui si ceea ce vrea/doreste.
Daca e ceea ce a zis sau doar o scuza ca sa te respinga. Chiar daca doare adevarul, este mai bine sa il stii decat sa ramai cu sufletul neimpacat si cu gandul la el.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai întâlnit iubirea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Scrie-i si rezolva problema. Ori te respinge, te enervezi si iti trece, ori se bucura ca iti calci pe orgoliu, vorbiti din nou si... Poate a doua intalnire va fi mai ok.
Oamenii normali vorbesc mai mult dupa prima intalnire, daca e reusita. Daca la voi nu se intampla, probabil unuia dintre voi (lui) nu ii place celalalt (tu).
Baga-l in seama, vezi daca mai are chef de tine. Dar fa tu primele initieri. V-ati cunoscut pe aplicatie de dating, e o prostie sa faceti pe dezinteresatii acum. Doar nu voiati sa comandati shaorma de pe Tinder, e clar ca vreti una/doua/paispe relatii.

| Crackman a răspuns:

Lol uite un exemplu clasic de mentalitate de frica a fetei.
La vaieti riscul asta este constant, oricum e simplu incearca sa te bagi in vorba cu el si observa daca se implica si el.
Daca da este ok daca nu este un semn clar ca nu este interesant ( nu trebuie sa fii trista sau ceva ) mergi mai departe ( o sa zici ca este greu si bal bla dar adevarul este ca viata este extrem de scurta )

| paul123paul123 a răspuns:

Scrie-i ce ai scris aici in mesaj si poate o sa afli adevaraul. In dragoste trebuie sa ai curaj. Nu o sa pierzi nimic, daca nu iese dupa 3 zile trece. Insa in general eu daca nu mai vb dupa intalnire ar fi ca nu mi-a placut. Spune-i adevarul.

| SunsetTrance a răspuns:

Probabil a vrut si el sa inscrie, dar s-a lasat dus de val si acum incearca sa te scoata din viata lui

| Geanina12s explică:

Nu,chiar nu era diferența nici de înălțime nici de altceva. Ba chiar mai mult s-au comportat cu mine la întâlnire că și cum am fi fost un cuplu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Geanina12s):

Atunci scrie-i exact ce ai scris în întrebare.