anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

Acum ceva timp eu si prietenul meu am ajuns goi unul in fata celilalt.
El se afla cu organul sa genital la intrarea organului meu genital. NU a intrat ci doar l-a pozitionat la intrarea vaginului. Nu avea prerervativ si posibil ca pe capul penisului sa se fi aflat excretie de la excitare.

E posibil ca sa raman insarcinata de la acest lucru?
Mentionez ca nu a intrat!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa stii un lucru extrem de important si anume ca o sarcina nu se poate firma/naste oricand, si in orice conditii. In mod obligatoriu trebuiesc indeplinite 2 conditii strict necesare. In primul rand in cazul vostru totul se reduce/depinde daca ai nesansa ca acea joaca a voastra sa fi fost intretinuta in cele 4-5 zile ale perioadei fertile, deoarece sunt singurele zile in care se poate forma/naste o sarcina. De asemenea in mod obligatoriu sperma trebuie sa ajunga in vagin in mod sigur. In cazul in care joaca de-a sexul a fost intretinuta in afara perioadei fertile se poate considera/afirma ca probabilitatea de a se forma/naste o sarcina, practic devine foarte mica sau inexistenta/imposibila. Depinde doar de norocul tau/vostru in ce moment al ciclului menstrual te-ai aflat in acel moment. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Vă cam jucați cu focu'...

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu te-a penetrat si nu a ejaculat in tine nu este posibil sa fi ramas gravida.

| Sofer a răspuns:

N.ai cum... ce intrebare idioata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In niciun caz.
Pentru a vorbi de sarcina e nevoie de sperma. Poti sa bagi si 3 de-odata in tine(lol) ca daca nu isi da drumul niciunul nu se intampla nimic.

Chiar nu e asa de greu, am 13 ani si stiu treaba asta.

| AndreeaS3409 a răspuns:

Pai daca nu a intrat, cel mai posibil ar fi sa nu rămâi însărcinata. Cați ani, ești pregătită pentru un copil, in orice caz.

| PunkGirl030 a răspuns:

Nup wtf