| Iamlolanoah720 a întrebat:

Buna

Acum ceva timp intr-o dimineata m-am masturbat dar nu mi-am introdus nimic in vagin apoi imediat cum m-am ridicat am inceput sa sangerez doar ca sangele nu era rosu din prima era rosu mai transparent si foarte lichid apoi a devenit rosu si nu ma durea nimic 20 de minute mai tarziu nici nu mai puteam sa stau jos apoi a inceput usor sa ma doara burta si sa imi curga sange dar mult ca si cum as fi avut ciclul dar asta pana diseara apoi nimic si nu stiu daca rupt himenul sau daca imi venise ciclul dar trebuie sa precizez ca mi sa mai intamplat sa imi vine ciclul dupa ce m-am masturbat dar asta dupa 30min-1h-2,3 dar atunci imediat ce m-am ridicat de pe pat, voi ce credeti va rog ajutati-ma dau funda

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

A fost doar o simpla coincidenta, sa-ti vina ciclul taman dupa ce te-ai masturbat.

| alexandraionela1234 a răspuns:

Si mie mi se intampla cand ma masturbez, sa imi vina ciclul la scurt timp. Ti s-au dilatat labiile. Daca nu e ciclu, e posibil sa fi zgâriat pereții vaginului si sa iti fi făcut o rana, vaginul e foarte sensibil. Dar cred cel mai probabil ca e menstruația

| Iamlolanoah720 explică (pentru alexandraionela1234):

Ce vrei sa spui prin zgariatul peretilor vaginului adica zgariat himenul sau

| alexandraionela1234 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Nu, pereții din interior, ii poți zgâria cu unghiile? Dar daca in timp ce te masturbai ai simțit o durere, ți-ai rupt himenul

| Iamlolanoah720 explică (pentru alexandraionela1234):

Nu am simtit nicio durere ba din contra

| FicusSof a răspuns:

Nu cred ca masturbarea e factor declansator pentru menstruatie, mai mult esti tu o labagioaica obsesiva