| JoMo a întrebat:

Acum ceva timp...la Craciun o fata vroia sa fie cu mine dar eu am refuzat. Dupa aceea prin ianuarie m-am combinat cu ea. SI nu prea ne vedeam asa ca ne-am despartit. Dupa aceea ei ii placea de mine mult, iar eu am fost orb si nu am vazut (din cauza unei fete care nu merita nici sa vorbesti cu ea)si am refuzat. iar acum... o saptamana 2 mie a inceput sa-mi placa de ea dar ei nu-i mai place de mine. Si o plac chiar foarte foarte foarte mult! Si vreau sa fiu cu ea, dar ea nu vrea.
PS: mi-a spus ca ma iubeste dar ii este frica sa se impace cu mine acum cateva zile. dar azi a zis ca nu-i pasa de mine... Chiar vreau sa ma impac cu ea! As face orice!

8 răspunsuri:
| JoMo explică:

Am fost cu ea in oras si din greseala si inconstienta si nervi am spus ca vreau sa scap de fete mai ales de ea... pentru ca am fost cu 2 colegi si 3 fete ea si inca 2... si noramal ca s-a suparat ffffffffffffffff rau pe mine! si nu vrea sa ma ierte!crying ce sa fac! help pleaseee!cryingcrying

| TweetyRebeLa a răspuns:

Sigur nu mai are incredere in tine. Nici eu nu as avea. De ce ar risca sa sufere inca o data? Spune-i ceea ce ai spus aici. Ca ai fost bleg ca nu ai dat importanta si acum ai vazut cum s-a simtit ea. Daca totusi nu vrea incearca sa-i fii macar cel mai bun prieten. Se va atasa mult, va capata incredere in tine si asa o sa ai sansa sa fii din nou cu ea! Mult noroc.

| JoMo explică (pentru TweetyRebeLa):

Crede-ma i-am spus cat de rau imi pare si at de prost stupid idiot am fost!
ps: nu stau sa insir tot ce am simtit si cat de prost si etc am fost k ma apuca dimineaatastraight face

| TweetyRebeLa a răspuns:

Asteapta si tu. Pe ea a durut-o destul timp. Nu isi va recapata increderea asa usor. Poate inca te iubeste dar ii este frica. Fa-o sa simta in primul rand ca ii esti alaturi orice s-ar intampla. Daca nu te mai iubeste nu o poti forta, incearca s-o faci sa vrea ea sa te iubeasca! Nu sucurile si bratarile fac o fata sa iubeasca un baiat. O fata apreciaza mult detaliile. Cand mergeti in parc cauta un anumit loc si spune-i ca iti place cum se vede. Roag-o sa-i faci o poza ceva, sa faceti o poza impreuna. Daca iese cu tine inseamna ca totusi nu ii esti indiferent :*

| JoMo explică (pentru TweetyRebeLa):

Sa incerc... in momentul acesta vrea sa ma convinga sa mergem pe faleza( sunt din braila) q ea si cativa colegi... iar eu zic nu si ii spun sa ma convingabig grin
si ea supe k o sa o faca...mai greu...

| TweetyRebeLa a răspuns (pentru JoMo):

Incearca totusi sa nu intinzi coarda. E posibil ca tu sa zici "NU" si ea sa spuna "Bine". oricum. Mult noroc kiss

| Wonderlust a răspuns:

Draga JoMo, cred ca i-ai trimis cam multe semnale care nici ea nu mai stie daca sunt adevarate, sau nu! Arata-i ca iti place de ea. Nu renunta pentru ca este singura sansa sa mai fi vreodata cu ea. thinking nu am fost in situatia ta dar eu asa as face. Mai ales ca ea stie ca o placi, demonstreaza-i asta. Cumpara-i flori, invit-o la suc, du-o in parc... ceva sa-i dai de inteles ca tie chiar iti pasa. Succes mult >big grin

| JoMo explică (pentru Wonderlust):

Pai... fac asta ies aproape in fiecare zi q ea si prietenii ne plimbam stau langa ea daca vrea ii cumpar un suc sau ceva ii mai dau un fel de bratari nuj....pe care sunt mesaje scrise de genul love sau chestii. Ce sa mai fac?