Buna.Eu zic ca ar trebui sa ii zici adevarul, nimeni nu merita sa fie mintit. Daca te-a ros curiozitatea sa incerci sa faci lucrul asta de una singura, ar trebui sa-ti infrunti toate temerile si sa ii zici iubitului tau adevarul. Oricum se va prinde ca numai esti virgina, asta-i deja mult prea evident. Spune-i ca te-ai masturbat, nu ar fi nimic rau in asta, mai rau era daca intr-adevar aveai relatii cu cineva.
A, si inca ceva. Teoretic, esti inca virgina, deoarece himenul ar trebui sa fie rupt in urma primului contact sexual. Deci, sfatul meu este sa-i zici adevarul de la bun inceput.
o zi placuta!
Cand te mananca, te mai si scarpini. Of, of! Nu`s rautacioasa, da` pun pariu ca nici tu nu ai mai mult de 14 ani. Uneori mi`e rusine ca sunt fata :-
Sa te dezvirginezi cu degetul? creca tia luat ceva...despre intrebarea ta... daca esti in timpul actului sexual si baiatu e excitat poti sa ii spui ca te-ai dezvirginat cu degetu, r dupa aia o sa aiba urmari.de exemplu cand o sa va despartiti o sa spuna la toata lumea si o sa se rada de tine (bineinteles daca nu te mai iubeste)
De fapt nu tuturor femeilor le curge sange la primul act sexual poti sa intrebi orce doctor deci spune-i asta
Sincer..eu nu inteleg ce a fost in capul tau de ai facut asa ceva ...e posibil sa mai curga sange la primul act sexual!
Eu spun ca sinceritatea e cea mai importanta, nu ai facut un lucru asa grav, dar iti spun, daca ai sangerat este 100% ca nu mai esti virgina, dar s-ar putea sa mai sangerezi putin cand vei avea contact sexual