Daca ti-a zis ca te iubeste e clar ca simte ceva pentru tine sau poate a zis-o asa:p.tu stii mai bine pentru ca i-ai vazut expresia fetei..cat despre intrebarea ta eu zic sa fi si tu sincera cu el sa recunosti ca il placi dar sa nu pari disperata ca sa nu cumva sa incerce sa te foloseasca doar! Ai grija.dar cine nu risca nu castiga asa ca spune-i ce simti si daca el iti impartaseste sentimentele atunci dragostea va invinge distanta si toate obstacolele.dar depinde si de voi! Multa bafta si sper sa fie bine!
Nujt. ai putea sa'i spui ce simti pentru el. asta ar schimba multe. acum depinde si de baiat...
Pai inca nu l-ai cucerit? Daca el iti spunea ca te iubeste,sau inca iti spune, incearca sa vorbesti mai mult cu el, nu neaparat despre relatii.intelegi tu,vorbiti despre muzica,filme,incearca sa vezi ce ai in comun cu el, eu asa am facut si la mine a mers, eu iti doresc mult succes!:*
Pai ti-a zis ca te iubeste, tu il iubesti, spune-i ce ai pe suflet si va fi bine
Hey!
Inteleg cum te simti! Dar gandeste-te ca el este la distanta.O relatie la distanta este bazata pe foarte multa incredere din partea ambiilor parteneri.Nu iti spun ca nu va functiona ...doar ca ar trebui sa astepti ca el sa se intoarca in tara.In felul asta vei vedea daca ce spune el este adevarat!
Succes!
Esti o idioata gasesti altu cat sunt poate o sa gasesti unul mai bun ca el. Relatile la distanta nu merg se destrama repede asa ca MoVE on urmatoare cucerire bafta