Cand veti fi impreuna/casatoriti, atunci n uvei mai fi atat de singura si nu vei mai avea timp de ganduri negre. Nu e faza ca nu il iubesti, ci ca ai creat un fe lde ''sistem de securitate' pentru a nu ma isuferi niciodata.
Ti-a fost distrusa inima si acum nu mai poti iubi ca atunci. Dai tot ce poti, si asta e rezulktatul : el e incantat de tine! Daca ai iubi mai mult, sau ai iubi cum crezi tu ca ar trebui, poate pentru el ar fi prea agasant. Nu realizezi ca lui asa ii place? Asa cum e acum? Ce mai tot vrei sa te schimbi si iti faci procese de constiinta?! E perfect asa, doar ca tu trebuie sa incetezi cu pesimismul!
Esti frumoasa, inteligenta si un iubit care te vede perfecta! Acum oare ce trebuie sa faci e sa profiti de toate acestea!
Succes, norocoaso!
Bună. Eu zic sa dai o șansă pentru că nu gasesti usor băieți de nota 10. Chiar daca tu nu simti acum iubirea pe care el o simte pentru tine nu are rost sa dai cu piciorul doar de.asta. gandeste.te ca exista foarte multe persoane care ar vrea sa fie ca voi... pe parcurs o sa incepi cu siguranta sa il iubesti. Parerea mea. Te pup.
Din proprie experienta iti spun ca daca nu a fost scanteia din prima n-o sa fie nici din a 10-a.e pacat.nu te poti forta sa-l iubesti.nici eu n-am reusit si am stat si m-am gandit la lucrurile care nu ma atrag la acea persoana, dupa care am pus punct foarte elegant. fara a dezvalui motivul.nu trai cu impresia ca candva o sa-l iubesti la fel.din contra o sa inceapa sa devina antipatic.
Intrebarea e cum ai decis la inceputul celor 6 luni ca vrei sa fii intr-o relatie cu el? doar din motiv ca e persoana ideala? poate nu a existat acel ceva care sa te apropie suficient.
Nu, las-o balta, iti bati joc de tine...Nu am sa pot niciodata sa inteleg cum, la aceasta varsta, o fata se poate lasa pipaita, sarutata si mangaiata de un baiat pe care nu-l place ca iubit.
Mai dai o sansa, parerea mea ca la atata timp impreuna nu cred ca se merita sa dai cu piciorul asa si daca chiar il iubesti mai dai o sansa
Daca tii la el, nu iti bate joc de el.
Lasa-l sa fie cu o fata care il poate si iubi.
In relatia asta, reprezinti un fel de bomba cu ceas. La un moment dat o vei inchide.