| Aledeac a întrebat:

Acum de vreo 3 luni prietenul meu a fost plecat in anglia. Intr-o zi mia scris pe instagramm un baiat de la mine din liceu, si am inceput sa vorbim. Dupa 2 zile mia scris ca ma place si ca "ma vrea". Eu tot nu lam bagat in seama si am crezut ca glumeste. Dupa 4-5 zile neam intalnit pe coridor, imi scria sms sa ies ca vrea sa ma vada si chestii. A venit prietenul meu acasa si nu mai vorbeam atat de mult, numai la scoala. Dupa un timp a inceput sa imi placa de el. Intr-o noapte mia zis sa ma duc pana la el ca vrea sa ma vada. No neam intalnit si el ma sarutat. Atunci mam indragostit de el. sad si acuma sunt indragostit de el dar sunt ai indragostit de prietenul meu. Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Se vede ca esti intr-o mare dilema, din cauza emotiilor ai scris aproape neinteligibil happy
Poti iubi, dar nu poti fi indragostit in acelasi timp de doua persoane. Nu in acelasi mod, cel putin. Asa ca, pune-ti niste intrebari si afla unde e iubirea, unde e indragostirea si unde e "dragosteala", adica emotia aia pe care o simti la un inceput de relatie si care poate sa nu insemne nimic de fapt.
Si lamureste-ne si pe noi, care e treaba cu "acuma sunt indragostit de el dar sunt ai indragostit de prietenul meu"? nu ca am avea ceva impotriva... big grin

| Emilian65 a răspuns:

Alergi dupa doi iepuri si pana la urma vei ramane singura.

| OldSoul a răspuns:

Il cauti pe al 3-lea, te indragostesti de el, si ramai cu el.
Stii vorba aia, "cand doi se bat, al 3-lea castiga."

| UnBroken2016 a răspuns:

Imi pare rau de urmatorii tai 1-3 ani. Stii de ce? Pe oricare il vei alege, dupa ce va trece o luna, un an, te vei intreba °cum ar fi fost cu celalalt ° si uite asa nu vei fi fericita cu nici unul pe care il vei alege. Asa se intampla cand nu iubesti cu adevarat pe niciunul.

| RAY a răspuns (pentru UnBroken2016):

Fetele nici nu iubesc de fapt ele se compromit ele find nehotarate nici nu stiu ce vor

| UnBroken2016 a răspuns (pentru RAY):

Cine stie pana la urma ce vrea? Aia care sar din pat in pat la batranete stau si isi plang de mila ca mor singuri, aia care s-au casatorit de tineri se plang ca nu si-au trait viata. Nimeni nu moare multumit, orice viata ar duce.

| RAY a răspuns (pentru UnBroken2016):

Foarte mare dreptate ai