| Ancandf875 a întrebat:

Buna,acum doua saptamani am avut contact sexual protejat cu iubitul meu. La sfarsit am vrut sa incercam putin si anal dar nu prea am putut pentru ca nu aveam lubrifiant si dupa ce a îndoit-o si vazut ca ne chinuim am zis sa renuntam.La sfarsit am obseravat ca prezervativul era spart la jumatate pe lateral.Precizez faptul ca nu a ejaculat in prezervativ. Amandoi suntem aproape siguri ca s-a rupt cand am incercat anal pentru ca pana acum nu am avut dificultati, am avut preludiu inainte si cred ca si-ar fi dat seama daca se rupea atunci.Am folosit corect prezervativul, am avut grija sa nu intre aer si totusi aceste s-a rupt (credem noi cand a incercat anal).Am intrebat tot aici daca este necesar sa iau pilula de a doua zi dar si mi s-a spus ca nu este necesar. Stiu ca oricum este o bomba hormnala si luata fara motiv poate deregla organismul si daca faci abuz de ea poti ajungi si la infertilitate. Am avut contactul sexual la doua săptămîni dupa mentruatie iar dupa calendar imi zice ca este perioada cu riscuri minime. Am avut ciclu regulat pana luna trecuta cand mi-a venit cu 4 zile mai devreme iar luna asta trebuia sa imi vina de doua zile si nu mi-a venit.M-am interesat si mi s-a zis ca dreglarile menstruale pot aparea si sub pretext de stres sau medicamente. In ultima saptamana cei drept am fost stresata gandindu-ma iar daca am administrat medicamente; am luat antinevralgic pentru durere de masea.Credeti ca au legătură? Chiar am nevoie de cineva sa ma ajute pentru ca sunt foarte dar foarte disperata si imi este foarte frica sa nu raman insarcinata.In primul rand nu vreau sa fac avort mi se pare ingrozitor pentru mine in primul rand sa trec prin asa ceva si dupa sa ma gandesc ca mai e si pacat si ca iau o viata.In unele situatii inteleg si sper din tot sufletul sa nu ajung in punctul ala.Ma simt oribil si chiar vreau pe cineva care a a trecut prin asa ceva.Am zis sa astept pana pe 16 iar daca nu imi vine o sa fac un test de sarcina si chiar o sa consult un medic.Va rog vreau pareri sau daca ar trebui sa fiu ingrjorata. Orice raspuns m-ar ajuta

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca vei reciti cu suficienta atentie urmatorul raspuns pe care ti-l-am transmis, vei reusi sa intelegi ca a fost absolut IMPOSIBIL sa ramai insarcinata in urma actului sexual intretinut intr-o zi in care ai fost in perioada zilelor infertile a ciclului tau menstrual.
"" Dupa ce OVULUL este eliberat din FOLICULUL OVARIAN prin procesul de OVULATIE, OVULUL) ramane VIABIL (adica poate fi fecundat de spermatozoid) maxim 24 de ore. Incepand chiar din a 2-a zi de dupa ovulatie, OVULUL devine NEviabil si ca urmare NU mai poate fi fecundat chiar daca in jurul ovulului exista zeci sau sute de mii de spermatozoizi.
Fiindca actul sexual a fost intretinut dupa trecerea a 7 zile de la data ovulatiei, reiese cat se poate de logic ca in acel moment in UTER NU mai exista nici urma de OVUL si din acest motiv a fost absolut imposibil sa se poata forma sarcina. Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii si sa INTELEGI ca incepand cu a 2-a zi de dupa OVULATIE, incepe PERIOADA LUTEALA care este numita si PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE care tine pana in ultima zi a ciclului menstrual. In toata aceasta perioada de 10-11 zile este cu totul IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si in cazul in care sperma este ejaculata in vagin in fiecare zi la terminarea fiecarui act sexual. Multa sanatate!

| Ancandf875 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos pentru raspuns.Mi-a fost de ajutor

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păcatul a început când ați încercat anal. Dacă nu a ejaculat în prezervativ, nu are rost să te îngrijorezi din cauza prezervativului, căci nu are nici o treabă spărtura din el cu ceea ce s-a întâmplat.

| Ancandf875 explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc frumos.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu ai ramas insarcinata.

| Stochel a răspuns:

Nu cred ca esti din cate ai spus dar cel mai bine pentru mai multă plăcere încercați oral tura viitoare sau pozitia 69

| Cobrakobra a răspuns:

Du-te fa un test de sarcina.