Daca vei reciti cu suficienta atentie urmatorul raspuns pe care ti-l-am transmis, vei reusi sa intelegi ca a fost absolut IMPOSIBIL sa ramai insarcinata in urma actului sexual intretinut intr-o zi in care ai fost in perioada zilelor infertile a ciclului tau menstrual.
"" Dupa ce OVULUL este eliberat din FOLICULUL OVARIAN prin procesul de OVULATIE, OVULUL) ramane VIABIL (adica poate fi fecundat de spermatozoid) maxim 24 de ore. Incepand chiar din a 2-a zi de dupa ovulatie, OVULUL devine NEviabil si ca urmare NU mai poate fi fecundat chiar daca in jurul ovulului exista zeci sau sute de mii de spermatozoizi.
Fiindca actul sexual a fost intretinut dupa trecerea a 7 zile de la data ovulatiei, reiese cat se poate de logic ca in acel moment in UTER NU mai exista nici urma de OVUL si din acest motiv a fost absolut imposibil sa se poata forma sarcina. Pentru informarea ta corecta trebuie sa stii si sa INTELEGI ca incepand cu a 2-a zi de dupa OVULATIE, incepe PERIOADA LUTEALA care este numita si PERIOADA INFERTILITATII ABSOLUTE care tine pana in ultima zi a ciclului menstrual. In toata aceasta perioada de 10-11 zile este cu totul IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si in cazul in care sperma este ejaculata in vagin in fiecare zi la terminarea fiecarui act sexual. Multa sanatate!
Multumesc frumos pentru raspuns.Mi-a fost de ajutor
Păcatul a început când ați încercat anal. Dacă nu a ejaculat în prezervativ, nu are rost să te îngrijorezi din cauza prezervativului, căci nu are nici o treabă spărtura din el cu ceea ce s-a întâmplat.
Nu cred ca esti din cate ai spus dar cel mai bine pentru mai multă plăcere încercați oral tura viitoare sau pozitia 69
Bananacantareata87 întreabă: