Buna !
Ok,deci ati iesit in grup si probabil Z ce a zis? Ba daca prietenul meu Y se distreaza cu prietena lui de ce sa nu ma distrez si eu cu fata asta(adica cu tine)? Ca pana la urma nu e nimic serios,fara angajamente,fara responsabilitati,doar o giuguleala de o noapte.
Nu inteleg de ce ii permiti sa te sarute pe gat,pe buze?! Esti impreuna cu el,l-ai mai cunoscut inainte,stii ceva despre el?
Evident ca el nu vrea nimic serios cu tine si nu vrea sa se complice! Din situatia descrisa,ai fost decat o distractie,ceva de genul "Daca amicul meu se distreaza,eu de ce sa stau ca prostul?"
Sunt aproape sigura ca acest Z si Y au discutat mai apoi si Z i-a zis lui Y ce s-a intamplat si cat de usor i-ai cazut tu in brate,cat de usor te-ai lasat mangaiata,imbratisata,pipaita, sarutata!
Probabil ca au ras si Z te-a considerat o usuratica.
Exact cum (bine!) a punctat si @Brigaela, nu te astepta sa te respecte ceilalti cand nici tu nu o faci!
In momentul in care te saruti si devii tandra cu un barbat cu care nu ai o relatie, nu te astepta sa te mai bage in seama dupa aceea. Fiindca e doar o aventura, o noapte de distractie, nimic mai mult. O fata care se respecta nu face asta. Sarutul este un gest intim, fie il faci numai cu cel cu care ai o relatie adevarata, fie il faci la intamplare cu oricine, fara discernamant. Apropourile erau determinate de faptul ca baietii discuta intre ei despre fetele usuratice care le cad in brate la prima incercare. Daca tu nu te respecti, nu te astepta sa te respecte el, fiindca nu are motive.
Buna draga ^^... deja mi-a luat-o inainte Brigaela tot ce a scris e ft adevarat! no comment