| iasmin13 a întrebat:

acum doua trei seri am fost la o petrecere, impreuna cu cel mai bun prieten al meu din copilarie. Ne-a cam luat valul pe amandoi si m-am culcat cu el, de atunci nu am mai vorbit unul cu altul ceea ce este ciudat avand in vedere ca noi doi vorbeam zilnic si ieseam zilnic, tin sa precizez ca a fost primul pentru mine...eu de ceva timp chiar am inceput sa tin la el, suntem prieteni de la 8 ani, eu avand acum 19 iar el 23

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ghinion! Vor mai trece doua-trei zile si totul va reintra in normal.

| Emilian65 a răspuns:

Dupa acel culcat impreuna, te considera femeie ca pe toate celelalte.

| UnBroken2016 a răspuns:

Poate acum te considera o parasuta...

| seth2016 a răspuns:

Iasmin13, nu e ceva neobisnuit ca un baiat sa dispara dupa prima partida de sex, poate ultima intre voi doi, poate doar inceputul.

Motivele ar putea fi:
- performanta lui l-a dezamagit si se simte prost
- s-a indragostit de tine
- se astepta sa se indragosteasca de tine, dar nu s-a intamplat
- inca mai asteapta un semn de la tine
- nu vrea o relatie cu tine
- vrea o relatie, dar nu stie cum sa-ti spuna

Dar cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el. Hotarati impreuna daca ramaneti prieteni cu beneficii, va acordati o sansa sau a fost doar o aventura si ramaneti prieteni.

Bafta!

| VenomMMA a răspuns:

Probabil voia de ceva timp sa ti-o puna! I-a iesit, ti-a pus-o, movin' on. Pentru el n-ai fost decat o partida. Daca-i pasa de tine te suna imediat a doua zi sa vada cum esti, cum te simti, sa va intalniti, bla bla. Data viitoare nu mai bea asa de mult si fii cu capul pe umeri. Ca poate o sa se mai repete ''distractia'' asta si dupa vei fi catalogata drept o fata usuratica. Apoi sa vezi cum se vor da baietii la tine stiind ca tu cedezi repede. happy

| ijuuuuuuu a răspuns:

Poate te considera doar o prietenă foarte bună.și prin contactul sexual ați distrus ceea ce era mai frumos, prietenia voastră. Nu o să mai puteți fi prieteni niciodată, părerea mea.

| FelicityForNow a răspuns:

Așteaptă... te va suna sa iti spună ceva :*