| iasmin13 a întrebat:

acum doua trei seri am fost la o petrecere, impreuna cu cel mai bun prieten al meu din copilarie. Ne-a cam luat valul pe amandoi si m-am culcat cu el, de atunci nu am mai vorbit unul cu altul ceea ce este ciudat avand in vedere ca noi doi vorbeam zilnic si ieseam zilnic, tin sa precizez ca a fost primul pentru mine...eu de ceva timp chiar am inceput sa tin la el, suntem prieteni de la 8 ani, eu avand acum 19 iar el 23.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil ca prietenul tau simte/are niste sentimente care pot fi de rusine fata de tine, ori considera ca ceea ce s-a intamplat a fost o greseala si te evita din acest motiv pentru a nu ajunge din nou intr-o situatie similara.

| LoveSleep a răspuns:

A fost destul de mare valul ăla.

| Oana92 a răspuns:

Poate ca ii e rusine, foate regreta, poate pur si simplu nu stie ce simte si cum sa gestioneze ce s-a intamplat. Cauta-l tu si lamuriti lucrurile! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa il cauti si sa incepeti o relatie daca si el are aceleasi sentimente fata de tine, cu atat mai mult ca va cunoasteti de cand erati mici si sunteti foarte buni prieteni, poate iesi o frumoasa poveste de dragoste! happy