| Madalina_2097 a întrebat:

Acum doua zile a fost ziua prietenului meu si m-am gandit sa ii ofer cadou virginitatea mea. Am tinut in mine pana de ziua lui, sa ii fac un cadou frumos, a venit ziua lui si cadou meu pentru el a fost virginitatea + un lant. Este cel mai frumos cadou de ziua lui? Ne iubim foarte mult, nu ne inselam, parinti lui se comporta frumos cu mine, totul este prea frumos. El se comporta prea frumos cu mine, ma simt cea mai implinita langa el si el langa mine. Nu vad viata fara el. Suntem cei mai fericiti impreuna.

I-am facut cel mai frumos cadou posibil? Dau funda.

Răspuns Câştigător
| candora a răspuns:

Foarte frumos, si u a fost doar faptul ca i te-ai daruit in aceasta zi speciala, odata cu ea i-ai facut caadou toata increderea fata de el. Cred ca e cel mai fericit baiat. Asemenea momente sint de neuitat, o zi de nastere plina de feblete si candoare (asta candora zice hi-hi happy )La mine de ex a fost in ziua cind am cistigat titlul de miss in liceu, deci a fost ocazie dubla. Sa fiti fericiti si sa tineti unul la altul ca ochii din cap-felicitari prietenului tauwinking

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Da ai facut

| elasexygagica a răspuns:

Ooo dalove struck o partida de sex salbatic este cadoul perfect love struck

| answer a răspuns:

Bineinteles! Sper sa nu fie doar aparenta ceea ce crezi tu despre realtia voastra! Si sper sa ramaneti impreuna pe viata, dar daca nu sunteti nici macar la facultate, atunci e cam greu! Poate totusi ma insel si va fi totul bine! Sa fiti fericiti!

| liviu42 a răspuns:

Cu siguranta DA. Sper sa nu regreti mai tarziu.

| Deniisze a răspuns:

Da, este cel mai frumos cadou. Daca va iubiti unul pe celalalt era si normal sa faceti dragoste intr-o relatie. Daca nu era acum, era poate peste cateva zile, peste cateva luni si tot aia era. happy La Multi Ani iubitului tai si sa aveti o relatie cat mai lunga >big grin

| Monica_7453 a răspuns:

Super !

| FataIntenisi1342 a răspuns:

Da iai facut cel mai frumos si original cadou.cred ca nu se astepta

| Ysabella a răspuns:

Eu cred ca dalove struck de cat timp erati impreunabatting eyelashes