Wayn3,depinde ce vrei tu sa faci. Daca esti sigur ca persoana aia chiar tine la tine,continua, daca nu, las-o balta.Am patit si eu,desi m-am vazut cu ea, nu era doar pe net, nu tine.Nu a fost doar una, ci mai multe.Si iti spun ca nici una nu a tinut.Ori m-au mintit,ori m-au inselat, ori si-au aflat altul, etc.
1.Nu poti sa vezi la ea, ce nu vezi la alte fete.Nu ai cum sa vezi pentru ca nu o cunosti in realitate,cum se misca, cum vorbeste, sau ce gesturi face.Si mai ales in anumite situatii ce face. 2.Este perfect normal sa fi ingrijorat,de fapt poti fi de pe acum, ca tu nu stii ce face ea ea acolo, mai ales ca are 14 ani, mintea ei nu e dezvoltata inca se crede in distractii.Si din moment ce ajunge la liceu are alte posibilitati, alte lucruri noi, si pe ea precis o intereseaza sa experimenteze lucruri noi. 3. Da te-am ajutat cat am putut,si eu am mai vazut relatii pe net, si iti spun ca nu merita sa iti fierbi capul, ca tot la una reala ajungi.Multa bafta, si nu incerca sa continui ca va fi mai rau pe viitor.Bafta! P.S. Daca a avut odata o abatere, fi sigur ca o va repeta, doar ca nu iti va spune.
Eu de obicei nu am relatii pe net. insa tu cand iubesti pe cineva, poti renunta usor si fara sa iti para rau? Cred ca nu are rost sa renunt. Poate o sa imi para rau mai tarziu