| Wayn3 a întrebat:

acum jumatate de an am cunoscut o fata prin intermediul altei fete pe internet. eu sunt din oras, iar ea este dintr-un sat dar sta la bloc. la o distanta de 50 km [cam asa]. Eu sunt in cl. 10-a si ea a 8-a. Pe zi ce trecea vorbeam tot mai mult, incepea sa imi placa de ea pana intr-o zi cand am intrebat-o daca ii place de mine si bineinteles ea a zis da. de atunci suntem impreuna [pe internet, de cam 5 luni] au mai fost probleme in relatie, s-a intamplat sa imi zica, ca iubea pe alt baiat si a incercat sa ma iubeasca pe mine. nu a durat mai mult de 2 saptamana. ca ajunge sa isi ceara scuze si ca ii pare rau ca mi-a facut asta. bine, au mai fost mici probleme pana acum, dar niciuna serioasa si niciodata nu ne-am certat. insa va intrebati ce mai astept eu acum. pai astept urmatorul an sa vina la liceu. am mai multe intrebari :
1.Probabil va intrebati de ce mai stau dupa ea. bine pai mie imi place mult de ea, iar ce am vazut la ea, nu am mai vazut la alte fete. oricand as putea sa ies cu alte fete in oras. dar nu pot pe ea o iubesc. ce ziceti, sunt eu nebun?
2.Vine la anul in oras. stiti ca barbatii sunt foarte posesivi. iar gandul ca ar putea intalni alti baieti cu care sa si iasa in oras. adica sa ma lase pentru un alt baiat.Este normal sa fiu ingrijorat?
3.Cu atata internet pe cap, nu mai stiu subiecte de vorbit. chiar mi-am epuizat ideile. daca era aici in oras, era alta treaba. ne plimbam, vedeam una alta, vorbeam dar pe mess... bullshit... voi ce credeti? ma ajutati cu niste sfaturi?
DAU FONDA CELUI MAI BUN SFAT. MULTUMESC

Răspuns Câştigător
| Alexander21 a răspuns:

Wayn3,depinde ce vrei tu sa faci. Daca esti sigur ca persoana aia chiar tine la tine,continua, daca nu, las-o balta.Am patit si eu,desi m-am vazut cu ea, nu era doar pe net, nu tine.Nu a fost doar una, ci mai multe.Si iti spun ca nici una nu a tinut.Ori m-au mintit,ori m-au inselat, ori si-au aflat altul, etc.

2 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

1.Nu poti sa vezi la ea, ce nu vezi la alte fete.Nu ai cum sa vezi pentru ca nu o cunosti in realitate,cum se misca, cum vorbeste, sau ce gesturi face.Si mai ales in anumite situatii ce face. 2.Este perfect normal sa fi ingrijorat,de fapt poti fi de pe acum, ca tu nu stii ce face ea ea acolo, mai ales ca are 14 ani, mintea ei nu e dezvoltata inca se crede in distractii.Si din moment ce ajunge la liceu are alte posibilitati, alte lucruri noi, si pe ea precis o intereseaza sa experimenteze lucruri noi. 3. Da te-am ajutat cat am putut,si eu am mai vazut relatii pe net, si iti spun ca nu merita sa iti fierbi capul, ca tot la una reala ajungi.Multa bafta, si nu incerca sa continui ca va fi mai rau pe viitor.Bafta! P.S. Daca a avut odata o abatere, fi sigur ca o va repeta, doar ca nu iti va spune.

| Wayn3 explică:

Eu de obicei nu am relatii pe net. insa tu cand iubesti pe cineva, poti renunta usor si fara sa iti para rau? Cred ca nu are rost sa renunt. Poate o sa imi para rau mai tarziu