| Little Kid a întrebat:

Buna sad
Acum nu mai trebuie sa ma stresez cu cadoul pentru ziua prietenului meu.
I-a spus aseara unei bune prietene de-a noastra ca vrea sa se desparta de mine.Si nici nu prea stiu de cesad
Din ce mi-a zis ea, s-a despartit pentru ca, decat sa ma pupe cand ne vedem si cand plecam, si sa nu stam mai deloc, mai bine ne despartim. dar noi stateam, ne plimbam, nu stiu, dintr-o data a luat decizia astasad

Stiu foarte bine ca nu si-a batut joc, deoarece nu e genul.
Azi am vorbit pe mess, si mi-a zis : "o sa-mi fie dor! dar asta esad "
Nu-l inteleg. daca a zis ca ii e dor, de ce s-a despartit.
In astea o saptamana si ceva am fost apropiati, fericiti, si chiar nu credeam ca o sa ne despartim asa repedesad
Pe mess vorbeam destul, imi zicea ca ma iubeste(rar, dar imi zicea.)

Nu stiu ce l-a facut sa se desparte de mine. Vreau sa vada ce a pierdut, sa-i para rau. Ce sa fac? sfaturi?
Oare s-a plictisit? acum cateva zile nu stiu cum veni vorba, si face "nu o sa ma plictisesc, iti garantez eu"
sad

4 răspunsuri:
| Fillaide a răspuns:

Daca te-a parasit nu ii mai spune ca il iubesti si nu incerca sa-l convingi ca relatia merita continuata.
Nu il implora si nu-l ameninta.

Trebuie sa iti stapanesti starea de disperare, pentru ca nu iti va aduce niciun beneficiu.
Urmeaza un alt pas important, probabil cel mai greu de realizat - intrerupe orice contact cu el.
Fii tare si evita locurile in care stii ca va fi. Nu-l suna, nu-i trimite mesaje, scoate-l din listele de prieteni de pe diverse site-uri sau opreste activitatea o perioada si "ascunde-te" pe messenger.
Fii discreta si tine momentele grele doar pentru tine. Daca esti intr-un spatiu intim, plangi oricand simti nevoia si descarca-te. In public mentine o atitudine relaxata. Nu-l lasa sa vada cat de mult te-a afectat despartirea. Datorita acestor lucruri isi va pune semne de intrebari si te va cauta, cel putin va da un semn :*
Bafta!

Love and Peace

| Marcia a răspuns:

Daca dupa doar o saptamana si ceva ti-a spus asta, eu nu cred ca si simtea. Si vorbele de genu' : "o sa-mi fie dor", "a fost frumos, chiar am tinut la tine", "nu e vina ta, pur si simplu asa a fost sa fie", "nu ar fi mers oricum", "tin la tine, chiar foarte mult, o sa-mi fie dor, dar nu putem fi impreuna" etc. sunt doar pretexte pentru ca tu sa nu ramai cu o impresie proasta despre ei. Si ori a aparut altcineva in scena, ori nu i-ai dat tu ce vroia. Si de aici toate pretextele. happy
Nu iti pune gand sa-l faci sa-i para rau, ii va parea oricum. Poate nu acum, mai tarziu, chiar foarte tarziu si oricum nu-ti va spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti a zis asta deoarece el isi dorea si alceva cu tine, mai mult decat pupat. A preferat sa ti spuna asta decat sa te faca sa suferi.De obicei baietilor daca nu le dai ce vor, pleaca si te lasa, sau iti cere despartirea.Probabil mai tarziu isi va da seama ce a pierdut.Nu trebuie sa il faci tu sa isi dea seama pentru ca va realiza el singur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" sa ma pupe cand ne vedem si cand plecam"nu cumva voi va pupati prea rar si in chestia de mai sus el a vrut sa zica ca voi va pupati cand va intalniti si cand va despartiti?straight face Mai spune-i si tu ca il iubesti mai pupa-l si tu si inca ceva, ca sa va impacati cred ca ar` trebui sa-i spui ca iti e dor de el, ca vrei sa va impacati si intreaba-l daca isi doreste ca tu sa plangi in fiecare zii din cauza ca sunteti despartiti.