| maria004 a întrebat:

Acum o luna am cunoscut un tip am vb pe mess, la telefon mesaje peste mesaje. A venit acasa de la facultate sa ne cunoastem.ne-an sarutat, ne-am plimbat si dupa ce am ajuns acasa mi-a spus ca sunt prea cuminte pentru el si ca nu merita sa isi bata joc de mine. M-am atasat de el prin felul cum sa comportat cu mine iar acum sa spun asa sufar. ce sfaturi imi dati? Tin sa precizez ca daca spun ca ies in oras ma intreaba unde te duci cand si cu cine.Inainte imi dadea mesaje de neata si nb acum nu mai imi dasi nici altele, dar cand intru pe mess ma baga in seama.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cretsulina a răspuns:

Buna:* eu zic sa apreciezi sinceritatea lui in primul rand.foarte putini sunt atat de sinceri in ziua de azihappy.isi stie foarte bine defectele si a vrut doar sa te protejeze sa nu suferi mai mult.te intreaba detalii cand iesi, poate pentru ca nu ii esti indiferenta chiar daca nu ati avut o relatie.eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la el pentru ca nu are rost sa stai sa suferi asa:*.iesi cu altcineva pentru a nu te mai gandii acolo mereu. sper ca ti-am putut fi de folosbig grin. pupici:*

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Probabil ca baiatul isi cunoste defectele (si cred ca sunt destul de mari) si incearca sa te apere de el insusi.
Tu ar trebui sa nu te joci cu focul.
Il placi si te place,dar daca el considera ca ti-ar face rau daca ar fi cu tine,ar trebui si tu sa gandesti ceva mai matur si sa intelegi ce-ti spune.
Stiu ca ti-e greu,te-ai cam indragostit dar pastreaza relatia cu el in felul in care doreste el, deocamdata.
Nu stii niciodata ce schimbari pot veni, cine stie?
Si spera!

| serendipity8300 a răspuns:

El ti-a spus subtil ca nu-si doreste o relatie cu tine. motivul nu e ca el te-ar putea strica ci ca pur si simplu nu vrea. nu-ti mai trimite mesaje deoarece pentru. baieti acesta e un lucru pe care-l fac cu o pers. apropiata. Te mai baga in seama pentru. ca totusi nu vrea sa te piarda sa fii o rezerva. sfatul meu treci peste.

| gicuu1997 a răspuns:

Sint total de acord cu serendipiity8300

| cryssbby a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel sa stii ...il iubeam f mult si dupa ce mi-a zis asa am trecut un pic mai greu peste acum nu ma mai gandesc la el. fundita?

| stefanser37 a răspuns:

Ai o situatie complicata.Dar, trebuie sa te desparti de el pentru ca nu poti avea ca prieten pe cineva care iti comanda viata.