| ttgwh45 a întrebat:

Bună! Acum o lună am făcut sex neprotejat în perioada fertila ( nu a ejaculat deloc), am făcut un test de sarcină după 2 săptămâni de la contact, a ieșit negativ, apoi mi-a venit menstruația, am mai făcut un test a ieșit și ăla negativ, iar acum îmi întârzie menstruația (luna trecută a venit fix la data care trebuia ) este vreo problemă?

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu a ejaculat deloc, asa cum spui, cum crezi ca ai putea fi insarcinata?
Cu oxigenul din aer?
Mă miră foarte mult lipsa voastră de informare!
Cu atatea informatii in mediul online.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Nu este nicio problema.

| Robert2526 a răspuns:

Nu este nicio problema, doar asteapta sa vina

| eliancodrut a răspuns:

Nu mai trebuie nici un test pentru sexul la care te referi. Doar daca ai mai facut sex neprotejat in perioada fertila.
Citeste ce reprezinta menstruatia.

| Felissa13Eden a răspuns:

Mai fa un test la o saptamana dupa menstruatie. Fa-l dimineata cum te trezesti, pentru ca atunci sunt cele mai bune rezultate. Mai bine sa verifici acum, decat sa suferi mai tarziu. Incearca sa o faci protejat, pentru linistea ta.

| VoidEternal a răspuns (pentru Felissa13Eden):

De la bărbați mai înțeleg că mai sunt și pe lângă, dar tu ca femeie să nu știi că nu exista sarcină în prezența menstruației e cam comic. E fiziologic imposibil. Există sângerare și sarcină dar niciodată menstruație și sarcină. Ca femeie mă gândesc că știi să faci diferența.

https://youtu.be/LYoVuWOBZsA?si=q8wuryrhK3wejMqO

| Felissa13Eden a răspuns (pentru VoidEternal):

Mama mea a avut menstruatie in toata perioada sarcinii, exista si exceptii. Cred ca e mai bine sa ai o siguranta, decat sa te trezesti cu o sarcina nedorita happy