Daca nu a ejaculat deloc, asa cum spui, cum crezi ca ai putea fi insarcinata?
Cu oxigenul din aer?
Mă miră foarte mult lipsa voastră de informare!
Cu atatea informatii in mediul online.
Cel mai proabil tu ai ciclul de tip NEREGULAT, care nu vine niciodata fix la acelasi numar de zile, luna de luna chiar daca intr-o singura luna ti se pare ca a venit "cam la ziua la care trebuia".
Ca sa afli ce tip de ciclu ai trebuie sa notezi timp de 6 luni consecutive, toate zilele cand iti vine ciclul menstrual si cate zile tine fiecare.
Mai fa un test la o saptamana dupa menstruatie. Fa-l dimineata cum te trezesti, pentru ca atunci sunt cele mai bune rezultate. Mai bine sa verifici acum, decat sa suferi mai tarziu. Incearca sa o faci protejat, pentru linistea ta.
De la bărbați mai înțeleg că mai sunt și pe lângă, dar tu ca femeie să nu știi că nu exista sarcină în prezența menstruației e cam comic. E fiziologic imposibil. Există sângerare și sarcină dar niciodată menstruație și sarcină. Ca femeie mă gândesc că știi să faci diferența.
https://youtu.be/LYoVuWOBZsA?si=q8wuryrhK3wejMqO
Mama mea a avut menstruatie in toata perioada sarcinii, exista si exceptii. Cred ca e mai bine sa ai o siguranta, decat sa te trezesti cu o sarcina nedorita
Nu mai trebuie nici un test pentru sexul la care te referi. Doar daca ai mai facut sex neprotejat in perioada fertila.
Citeste ce reprezinta menstruatia.