Ciclul menstrual nu vine cand vrei tu, fiindca este de tip NEREGULAT si vine cand vrea el.
Daca sexul a fost intotdeauna protejat cu prezervative, este imposibil sa fii insarcinata!
Am făcut chiar azi. A ieșit negativ
E normal sa nu îmi vina nici acum? Și testul sa fie negativ
Bineinteles ca este normal pentru tine si pentru toate femeile care aveti ciclul de tip NEREGULAT, sa nu vina la zile fixe ci cand vrea el.
Dar sa întârzie așa mult?
Nu se poate vorbi de intarziere la tine, pentru ca NU vine niciodata la acelasi numar de zile, vine cand vrea el.
Pai a fost protejat.iar el zice ca a verificat. Acum doua zile am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ
Hmm... Iub tău a pus acel prezervativ sub un jet de apa ca să vedeți dac aare mici gaurele sau... Poate s-a zgâriat pentru ca nu l-a pus bine. ai grija pe viitor dacă nu știi cum sa verifici dacă era spart cauta tutoriale pe YouTube, sigur găsești, pa?
A fost pus sub un jet de apa iar el a zis ca nu a curs nimic! Sincer nu îl cred dar testele de sarcina sunt negative. Nu a fost verificat bine?
Hmmm...Poate...Poate a mințit ca să îți facă rău. Sau poate nu ești însărcinată, maia steapta 1 luna sau 3 și vezi
Sau 3? Dacă aștept 3 luni și sunt însărcinată nu mai pot face avort. Mâine voi mai face un test de sarcina
Ok
Nu a mai venit menstruația..trebuia sa îmi vina pe 1