anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna am inceput sa vorbesc cu un barbat pe facebook are 30 de ani.in general sunt atrasa de barbatii de 27-30 de ani(eu am 19 ani). Intr o zi eram cu actualul meu iubit (22de ani are)mergeam sa bem ceva si am intrat intr o cafenea.Ne-am asezat la o masa si l-am vazut pe cel cu care vorbisem pe facebook.Ma uitam cam insistent la el si el se mai uita la mine. Apoi prietenul meu m-a observat si mi a zis ca e patronul cafenelei.Cand vorbeam pe facebook nu mi a zis de treaba asta si mai mereu imi facea complimente.Am inceput sa mai merg la cafeneaua aia impreuna cu iubitul meu si incepuse sa ne salute pe amandoi, imi zambea si chiar mai vorbeam cateodata.In timpul asta inca vorbeam pe facebook fara sa stie iubitul meu si imi zicea ca ne sta bine impreuna si pare baiat bun, dar in continuare imi facea complimente de genul.Ca sunt frumoasa si e norocos prietenul meu.IMI PLACE DE EL CU TOATE CA IL IUBESC F MULT PE PRIETENUL MEU si as vrea sa fac sex cu el o data, dar fara sa stie prietenul meu si nu as vrea sa se aflebig grin.intrebarea mea este:CREDETI CA ar trebui sa merg mai departe tinand cont ca exista riscul sa se afle? sau sa las lucrurile asa si sa rup orice legatura cu el si sa-mi vad de treba cu iubitul meu?

6 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Eu cred ca singura poti sa raspunzi la intrebarea asta, mai bine alege o viata linistita nu haos,

lolita
| lolita a răspuns:

Daca vei avea o relatie cu el, trebuie a fii constienta ca el te vrea doar o data pentru sex. (mi-am dat seama dupa faptul ca ti-a zis ca va sta bine impreuna). barbatii niciodata nu ar refuza o fata mai ales daca li se ofera pe tava. parerea mea este ca vei face o prostie incurcandu-te cu tipul asta si vei pierde o relatie frumoasa. acum decizia o vei lua tu. eu ti-am vorbit din experienta.

Shin
| Shin a răspuns:

Si mai intrebati de ce va inseala prietenii... pentru ca si voi ii inselati tongue Primiti ce meritati tongue
Shinwinking

| betty17 a răspuns:

Ai zis ca esti atrasa de barbatii de 27-30 de ani, gandeste-te ca atractia e pe moment iar dragostea pentru iubitul tau va fi mereu(probabil)nu merita sa faci asta daca exista riscul ca el sa afle, ai putea sa il pierzi

succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce iubire e asta din moment ce u vrei sa faci sex cu acel barbat.cum sa vrei doar sa faci sex cu el. daca iti place de el. dc nu ai pomenit de o relatie.si daca faci sex cu el.cu ce te alegi? iti Zic eu cu NIMIC. dar daca asa iti place tie sa faci sex cu un necunoscut.nu te retine nimeni.

| mari9 a răspuns:

Tu ai 19 iar el are 30 de ani
wsti nebuna?
uite cum poti sa faci s** cu unu de 30 de ani cand tu ai 19?
mai bine lasa-l pe ala de 30 de ani in pace
fi fericita cu prietenul tau
si in plus poate ala de 30 de ani te inseala ca-sa rada apoi de tine
poate are deja o sotie