Eu cred ca singura poti sa raspunzi la intrebarea asta, mai bine alege o viata linistita nu haos,
Daca vei avea o relatie cu el, trebuie a fii constienta ca el te vrea doar o data pentru sex. (mi-am dat seama dupa faptul ca ti-a zis ca va sta bine impreuna). barbatii niciodata nu ar refuza o fata mai ales daca li se ofera pe tava. parerea mea este ca vei face o prostie incurcandu-te cu tipul asta si vei pierde o relatie frumoasa. acum decizia o vei lua tu. eu ti-am vorbit din experienta.
Si mai intrebati de ce va inseala prietenii... pentru ca si voi ii inselati Primiti ce meritati
Shin
Ai zis ca esti atrasa de barbatii de 27-30 de ani, gandeste-te ca atractia e pe moment iar dragostea pentru iubitul tau va fi mereu(probabil)nu merita sa faci asta daca exista riscul ca el sa afle, ai putea sa il pierzi
succes
Ce iubire e asta din moment ce u vrei sa faci sex cu acel barbat.cum sa vrei doar sa faci sex cu el. daca iti place de el. dc nu ai pomenit de o relatie.si daca faci sex cu el.cu ce te alegi? iti Zic eu cu NIMIC. dar daca asa iti place tie sa faci sex cu un necunoscut.nu te retine nimeni.
Tu ai 19 iar el are 30 de ani
wsti nebuna?
uite cum poti sa faci s** cu unu de 30 de ani cand tu ai 19?
mai bine lasa-l pe ala de 30 de ani in pace
fi fericita cu prietenul tau
si in plus poate ala de 30 de ani te inseala ca-sa rada apoi de tine
poate are deja o sotie