| Shadow4Yoou a întrebat:

Acum o luna am intalnit o fata pe internet. Ea din pacate sta la 20 de km de mine. De-a lungul ultimelor saptamani ne-am combinat si ea a venit in jur de 10 ori in Arad mai ales cu ocazia sarbatorilor. Pe deasupra ne-am indragostit. In urmatoarele 2 luni o sa mai treaca doar de vreo 3-4 ori prin orasul meu si e o durere mare in suflet pentru amandoi. De ultima data cand ne-am vazut conversatiile noastre au devenit seci si monotone, si ea a inceput sa petreaca mult timp cu alti baieti. La inceput am spus amandoi ca vom rezista distantei, insa eu sunt foarte trist si morocanos, doar la ea ma gandesc. Ea insa abia mai schimba o vorba cu mine si nu stiu ce face in majoritatea timpului. Intrebarile mele sunt : ce as putea face sa salvez relatia ( deoarece chiar o iubesc ) si cum mi-as putea da seama daca ma mai iubeste sau ma inseala?

Răspuns Câştigător
| JoannaChan a răspuns:

Buna! Stiu ca relatile la distanta sunt foarte grele si cel mai important ca sa mearga asemenea relatii sunt increderea, iubirea si comunicarea.Cel mai bine este sa vorbesti cu ea si in loc sa stai si sa ne scrii framantarile noua, ar trebui sa vorbesti cu ea si sa-i spui ce te framanta, ce te deranjeaza, ce vreti sa schimbati ca sa mearga relatia voastra si sa asculti parerea ei.Cel mai bine este sa vorbesti cu ea.Succes!happy

| Shadow4Yoou explică (pentru JoannaChan):

Asa o sa si fac happy. Multumesc mult.

| JoannaChan a răspuns (pentru Shadow4Yoou):

Nu ai pentru ce. happy

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu daca mai poti salva ceva, relatiile la distanta nu rezista

| lo a răspuns:

Relatiile la distanta merg, exista; dar pentru asta este nevoie ca ambii parteneri sa-si doareasca acest lucru, sa aiba muuulta rabdare si o vointa de fier.Baza unei relatii la distanta este ca in viitorul apropiat, partenerii sa isi consolideze relatia unul langa celalalt. Fara aceste conditii,aceasta relatie devine o pierdere de timp deoarece intervine dorinta de a "exploata",de a fi alaturi de partener in orice moment,etc. Daca unul dintre parteneri cedeaza(ca in cazul ei),este destul de greu sa dirijezi relatia in directia in care iti doresti. Vorbeste cu ea calar,deschis si in functie de ceea ce iti zice ia o decizie.S-ar putea sa evite anumite detalii de aceea fi pragmatic deoarece nu are rost sa o "intindeti"asa,nu vei face decat sa suferi."Sunt multi pesti in apa",cu siguranta vei gasi o fata aproape de tine, cu care sa-ti imparti fericirea; esti tanar, profita de viata, razi si distreaza-te, iesi cu fete si respecata-le.Succes!

| adriang95 a răspuns:

Ia-ți o bicicletă și viziteaz-o mai des... (pe deasupra mai faci și mișcare). Pe bune, dacă drumul e ok faci 1-2 ore maxim... Eu am făcut 25 km în 3 ore cu câteva opriri de 20 de minute pentru că mergeam alături de un tovarăș cu probleme de inimă.
Plus că așa mai poți face vreo vizită neașteptată, vreo surpriză, etc.

| e7d7n7 a răspuns:

E clar, fata vrea ceva nou, s-a plictisit!
Nu merg relaţiile la distanţă, de fapt nici nu există aşa ceva!

| Shadow4Yoou explică (pentru e7d7n7):

M-am gandit si eu la asta dar daca tinem unul la altul atat de mult eu zic ca o sa reuseasca...

| UngUrU777 a răspuns:

Intreaba pe cineva de acolo! Si incearca sa ai grija de ea sa o alinti etc!

| aureu a răspuns:

Intreab-o si tu! tie rusine? depinde cum iti raspunde dar dupa ce ai povestit nu prea te mai iubeste (scuze ca ti-am spus asa dar asta este) astept funda :*

| Shadow4Yoou explică:

Dau funda happy.