| alexandra_5603 a întrebat:

acum o luna de zile m-am certat cu prietenul meu cu care aveam o relatie de 2 ani si jumatate. Dintr-o prostie, mi-a spus ca vrea sa ma uiteca s-a saturat de certuri. Eu m-am rugat de el aproape 2 saptamani sa ne intalnim, sa vorbim, iar el ma amagea ca ne vom impaca. In fiecare zi il sunam, si imi spunea ca ne intalnim seara, si seara nu mai raspundea la telefon. Dupa toate acestea, el a auzit niste vorbe ca eu as avea alta relatie( ceea ce nu era adevarat), el s-a suparat, mi-a spus ca il insel, ca nu mai vrea sa auda de mine niciodata. Dar acum cand am iesit cu acel baiat, nu ma lasa sa stau cu el. ma suna, ma ameninta ca nu ma lasa sa stau cu acel baiat. eu din faptele lui inteleg ca ma iubeste, dar are atat de mult orogliu, incat imi spune ca nu ma mai iubeste si ca nu mai vrea sa auda de mine...si eu nu stiu ce sa ii spun, sa ne impacam...

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic sa contiunu sa il faci gelos cu acel baiat,dar nu la extrem,adica nu incepe o relatie cu el,inca.

E clar ca gelozia nu ii da pace si asta il agita,il face sa vina mai aproape de tine.

Daca totusi, te tine mereu in priza si nu iti da de inteles CLAR ca mai vrea o sansa de la voi 2, eu zic sa te gandesti bine cat merita din dragostea si atentia ta.

| ignore a răspuns:

Intrebal ce mai simte pentru tine si daca mai vrea sa fie cu tine daca spune da spune-i ca il lasi pe acel b si te impaci cu el
daca zice ca nu mai vrea, spune-i atunci sa te alse in pace ca numai ai nikio leg cu el numai sunteti nimic sa te lase sa fi cu cine vrei si gt.

| Intelligence a răspuns:

Stii.am sa-ti dau o chestie din Biblie.si ia`o in serios. daca i`o arati poate o sa inteleaga.o sa inteleaga daca e vorba de iubire adevarata, dar la ce povestesti parca nu e asa ceva.desi ati fost multa vreme impreuna.el pare ca e "obsedat". cred ca.ii apartii.ins anul te vrea nici pentru el.asa ceva nu se poate.ori una ori ceaallta.ori te lasa sa-ti vezi de viata ta.ori te ia te iubeste si uita de orgoliu.pentru ca in iubirea adevarata.crde`ma ca nu e asa. uite :

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate : dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă,>>> nu se umflă de mândrie

| gabriella85 a răspuns:

Este un tip impulsiv si fara sentimente, actioneaza fara sa afle intai natura faptelor tale.iti da cu piciorul si apoi are pretentia sa te calugaresticrying((((ce oameni! iti vorbeste urat si jignitor la adresa ta si apoi are pretentia sa ii sari in brate si sa uiti de cei care te inconjoara.eu te sfatuiesc sa il lasi in pace, sa decida ce vre sa faca cu viata lui...tu gandeste-te intai la tine, la ce vrei tu.

| capsunica_8366 a răspuns:

Alexandra,ce faci tu se numeste"injosire",umilinta! o fat trebuie sa aiba mindrie,demnitate ca baiatul sa se roage de ea,nu invers,te-ai gindit ca poate de asta se comporta asa cu tine? poate erai prea insistenta,prea te tineai din urma lui,lasa-l impace,nu-i mai da nici o atentie,incearca sa te vezi cu altcineva,daca el sa purtat asa cum spui cu tine,atunci nu merita,nu merita umilinta ta! Tu fii indiferenta fata de el si daca te iubeste atunci nu va rezizta, indiferenta ta il va durea si singur va veni la tine sa isi ceara iertate(sa stii ca la baieti nu le plac fetele insistente si care se injosesc)vezi zi tu, fa cum e mai bine! succese!

| Doar1îngeR a răspuns:

Cea mai buna solutie este sa il ignori o perioada.Stiu ca e greu dar nu ii mai raspunde la telefon daca te suna, prefa-te ca ai uitat tot.Ai sa vezi ca dupa un timp se va ruga el de tine.
Indiferenta face minuni.Ai sa vezi asta cu timpul.

| Aditzu a răspuns:

Complicat. zii clar si raspicat ca nu ai o alta relatie si intreaba-l de ce se ia dupa altii daca el personal nu te-a vazut cu un alt baiat. spune-i ca tii la el si ca vrei sa fie totul 'roz' ca la inceput big grin.
bft si cat mai putine certuri...

| anonim_7582 a răspuns:

Buna alexandra!
Eu am trecut prin ceva asemator si sper sa-ti fiu de ajutor!
o relatie de 2 ani jumatate nu se uita usor si e imposibil sa nu ai sentimente fata de acea persoana!
El te amagea din cauza ca era dezamagit de tine,din cauza certurilor avute si poate ca tu aveai o parte de vina putin mai mare.
El nu te poate vedea langa altcineva,nu se poate gandi ca vei sta la altcvine in brate si nu ale lui,el te iubeste,iti dai seama dupa comportamentu lui,dar daca stii ca ai fi vinovata de ultimele ''certuri/discutii'',ar trebui sa faci tu ceva anume care sa renunte la orgoliu,sa uite de tot si sa'si aduca aminte ca tu esti fata pe care o vrea langa el!
cand iubesti nu mai conteaza orgoliul sau demnitatea,indiferent ca esti fata sau baiat, parerea mea! chiar de'o fi sa renunti la demnitatea ta ca esti fata si el sa nu aprecieze asta, macar stii ca ai incercat si pe viitor nu vei ramane cu regrete sau sa te gandesti ''daca as fi facut nu stiu ce cine site poate eram si acum cu el''