Cred ca ar trebui sa nu iti mai faci sperante ca va veti impaca, fata se pare ca are alte prioritati...
Nu trebuia sa lasi sa treaca o luna.Cu cat trece mai mult timp peste o despartire, cu atat este mai rau.Si acum poti sa mai faci ceva. Daca si ea tine la tine probabil o sa se intoarca.Impaca-te cu tine ca ai facut tot ce ai putut sa va reveniti.Mai incearca o data. Cere-i sa iti spuna ce mai simte pentru tine! Nu cred ca dupa 2 ani de relatie ea e foarte pasiva si nu o doare deloc. Daca totusi nu vrea sa cedeze, inseamna ca ori i-ai facut ceva de neiertat, ori are pe altcineva.Asta a fost parerea mea. Sper ca te-am ajutat.
Am vorbit cu ea si mi-a zis ca tine la mine dar ca nu vrea o relatie acum ca se gandeste la bac bla bla.Si mi-a spus ca e foarte confuza, am sarutat-o ultima oara cand ne-am vazut si mai apoi am intrebat-o ce a simtit si a spus ca nu stie!
Cumparai ceva frumos si spune-i cati para rau ca v-ati certati si daca mai tine la tine sati deie o sansa spune-i ca tu mai ti la ea si ca te gandesi la ea
Daca zici ca tu mai ti la ea si esti sigur ca ai vrea sa ramaneti impreuna atunci bine ar fi sa mai faci o incercare pentru tine pentru linistea ta. O privesti in ochi si ii spui tot ce simti si ca ai vrea sa va impacati. Daca nici atunci nu vrea... inseamna ca trebuie sa mergi mai departe si sa incerci sa o uiti. Am fost in situatia asta de cateva ori... si e rau, dar asta e.
Am vorbit cu ea si mi-a zis ca tine la mine dar ca nu vrea o relatie acum ca se gandeste la bac bla bla.
Am vorbit cu ea si mi-a zis ca tine la mine dar ca nu vrea o relatie acum ca se gandeste la bac bla bla. Ultima oara cand ne-am vazut am sarutat-o si mai tarziu am intrebat-o ce a simtit si mi-a spus ca nu stie ca e foarte confuza!