Pff ce pana mea e asa de complicat. va vedeti cand puteti daca sunteti ocupati si gata.
Atunci cand esti adolescent/a, multe greseli sunt trecute cu vederea. Cu timpul, trebuie sa-ti cultivi feminitatea si calitatile tale intectuale, intelegand ca, modul in care te exprimi in scris si verbal, este principala ta oglinda. Arta unei persoane feminine, este caracterizata prin inteligenga si rabdarea specifica genului frumos...
Relaxeazate..intra deseara, vorbeste cu el si lamurestel ca daca crede ca l-ai schimbat cu cineva..inseamna ca nu te cunoaste. dupa parerea mea ar trebui sa discutati mai mult si sa ajungeti la o intelgere de comun acord
Salutare! Ai face bine dupa parerea mea sa te vezi cu el luni cind ati decis voi si sa clrificati in fata aceasta problema ii spui ca nu l-ai schimbat cu nimeni, iar el la rindul sau daca te iubeste va crede deoarece nu cred ca e posibil sa iubesti o persoana fara sa ai incredere in ia asa ca daca te iubeste te va crede...si daca lui ceva nu-i place poti sa-i arati o carare caci baieti mai sint! fara suparare asta e parerea mea o zi buna pa
Anonima17191 întreabă: