| angel70530 a întrebat:

Buna acum o ora v-am povestit despre iubitul meu, deci eu n-am avut rabdare sa ma telefoneze el si l-am telefonat eu, am lasat orgoliu, l-am intrebat ce face si cum a trecut ziua la el,apoi el m-a intrebat cind ne vedem, eu i-am zis ca dupa examene, dar examenele mele se termina vineri, el a zis ca nu poate vineri sa ne vedem,caci nu lucreaza, si sta acasa, atunci i-am zis ca sa ne vedem miine, dar el mi-a amintit ca am examen, si am ajuns la discutia sa ne vedem tocmai luni, adica sa asteptam sa treaca cinci zile, chiar nu stiu cum vor trece zilele astea, m-a intrebat daca intru astazi pe net si i-am zis ca cred ca voi intra, daca va fi online vom discuta, despre tema cu intilnirea, nu inteleg de ce el asa de repede si-a schimbat parerea, ne-am inteles sa ne vedem vineri dupa examene, dar acum zice ca nu poate, cred ca imi plateste cu aceeasi moneda, nu mai stiu ce sa cred, va rog mult sa imi dati niste sfaturi cum sa procedes mai departe, chiar am nevoie, mi se pare ca am dat-o in bara, mi-e frica sa nu creada el ca il schimb cu cineva sau chestii de astea, parerea mea este ca voi intra deseara pe net si voi comunica cu el, sau nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma, Multumesc.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pff ce pana mea e asa de complicat. va vedeti cand puteti daca sunteti ocupati si gata.

| neutrino a răspuns:

Atunci cand esti adolescent/a, multe greseli sunt trecute cu vederea. Cu timpul, trebuie sa-ti cultivi feminitatea si calitatile tale intectuale, intelegand ca, modul in care te exprimi in scris si verbal, este principala ta oglinda. Arta unei persoane feminine, este caracterizata prin inteligenga si rabdarea specifica genului frumos...

| neutrino a răspuns (pentru neutrino):

Erata: inteligenta in loc de inteligenga.

| PiticuMik a răspuns:

Relaxeazate..intra deseara, vorbeste cu el si lamurestel ca daca crede ca l-ai schimbat cu cineva..inseamna ca nu te cunoaste. dupa parerea mea ar trebui sa discutati mai mult si sa ajungeti la o intelgere de comun acordwinking big grin

| Lelutza a răspuns:

Salutare! Ai face bine dupa parerea mea sa te vezi cu el luni cind ati decis voi si sa clrificati in fata aceasta problema ii spui ca nu l-ai schimbat cu nimeni, iar el la rindul sau daca te iubeste va crede deoarece nu cred ca e posibil sa iubesti o persoana fara sa ai incredere in ia asa ca daca te iubeste te va crede...si daca lui ceva nu-i place poti sa-i arati o carare caci baieti mai sint! fara suparare asta e parerea mea o zi buna pa