| Lsksl a întrebat:

Acum o saptamana eu si perietenul meu ne-am "prostit" putin, din greseala cred ca m-am atins de sperma lui "acolo" eu fiind virgina si la un interval de 2-3 zile dupa asta am vazut o pata maronie pe chiloti. si nu stiu de la ce. exista riscul sa fiu insarcinata daca inca sunt virgina? si cu chesta aia maronie ce este? hellp me! Funda.

9 răspunsuri:
| amuzanta a răspuns:

Cati ani ai?winking si dupa aceea mai discutam

| Lsksl explică (pentru amuzanta):

Nu conteaza cati ani am! Eu am intrebat doar, nu-ti convine nu raspunde.

Ho ma ironicowinking chiar nu conteaza varsta.

| amuzanta a răspuns:

In loc sa iti continuii copilaria te gandesti la asa ceva mi se face sacrba fata

In primul rand nu ma lua cu fata, tarnco si invata sa scrii corect si nu mai face pe interesanta pe aici, si sa te lamuresc am 17 aniwinking nu stiu cat de copila suntwinking Si scrba sa-ti fie de comportamentul tau.

| amuzanta a răspuns (pentru Lsksl):

Draga sunt de la oras si daca vrei sa stii la varsta ta ma jucam cu ''puta'' in nisip auzi la ea ma mai face si tarancalaughing vezit-ti de lungul nasului si de barbartii tai panaram-o laughing

| iarin a răspuns:

Daca penisul lui a atins zona ta geniatala si a intrat putin sa stii ca poti sa nu mai fii virgina. Chiar daca a intrat si 1-2cm.
Spermatozoizii la contactul cu aerul mor deci stai calm.

| serena1995 a răspuns:

Aa si cu chestia aia maronie... poate fi doar o simpla infectie sau altceva. Nu are legatura cu sperma...e ok stai calma. Nu ai patit nimic.

| serena1995 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata daca esti inca virgina. E imposibil. :*