| Blabla2222 a întrebat:

Buna,

Acum o saptamana în urma unui accident neprevazut s-a rupt prezervativul în timpul actului sexual.
Am luat escapelle la aprox 1 h distanta și astăzi am început sa sângerez ca la menstruație.
Menționez ca menstruația ar trebui sa-mi vina peste 2 săptămâni.
E normal?

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

E de la pastilă, e unul din efectele adverse posibile, de sarcină nu te îngrijora că nu este, pastila își va face efectul.

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niste dobitoci

| Violleta2022 a răspuns:

Uita de menstruatie regulata pentru 1 an de zile, ca NU mai vine nimic dupa cum gandesti tu, deoarece acum esti in perioada efectelor negative, produse de "bomba hormonala care ti-a explodat acel ovul", asdar acum sunt modificari majore in sistemul tau hormonal, modificandu-ti ovulatia si ciclul menstrual pentru 1 an de zile!

Pune baiatul sa cumpere masuri mici de prezervative, ca numai cele mari se rup, fiind largi se rasucesc pe penis in timpul sexului, se intind a maxim si pocnesc.
Prezervativul de masura corecta trebuie sa intre greu pe penisul erect, stand perfect intins, fara sa faca cute sau pliuri, precum pielita de la salam, pe salam.

| Blabla2222 explică (pentru Violleta2022):

A fost și prezervativul ieftin. Am terminat o oricum cu el. Nu mai imi trebuie. M am programat la ginecolog totuși sa vad, nu mi plac deloc simptomele astea

| Violleta2022 a răspuns (pentru Blabla2222):

Nu are nici o importanta pretul prezervativului, ci masura corecta a prezervativului.
Daca prezervativul a fost mare/larg pentru penisul baiatului se va rupe cu siguranta, fiindca se rasuceste in timpul sexului, paan se intind ela maxim si pocneste.

Un prezervativ de masura corecta trebuei s aintre foarte greu pe penisul erect si sa stea foarte intins, fara sa faca pliuri sau cute, fiindca precum pielita de la salam pe salam. Daca este largut, atunci apare riscul de a se rupe.

Sincer sunt foarte suparata și ma enerveaza atat de tare situația asta și simptomele încât îmi e frica ca nu mi se va mai regla sad

Nu ai ce-i face, fiindca astea sunt efectele negative ale bombei hormonale pe care ti-ai bagat-o in corp, si daca a fost capabila sa "explodeze" un ovul fecundat, gandeste-te cat de puternica este sa-ti modifice sistemul hromonal, afectadnu-ti ovulatiile si menstruatiile urmatoare, pana la 1 an de zile.

Cum o asemenea pastila nu mai poti lua in viata ta, fiindca poate declansa chisturi, fibroame, tumori sau cancere, trebuie sa fii constienta ca trebuie sa folosesti o alta metoda de protectie la sex, fara efecte negative cum ar fi: prezervativul masculin (evidnet cumaparnd masura corecta de prezervativ ) sau prezervativ feminin, care-i asemanator cu acel masculin doar ca mai mare si se introduce in vagin inainte de sex.
https://www.contraboli.ro/prezervative-pentru-femei/

Mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri.
Am fost la ginecolog între timp și mi-a explicat cum sta treaba și am făcut o ecografie.
Nu sunt gravida dar încă nu mi-a venit...
Înțeleg ca posibil mărimea a fost de vina de s-a rupt, habar nu aveam...
D-na doctor mi-a zis ca dacă n 2 săptămâni nu vine, o vom provoca. Fix ce îmi doream sad

Deci menstruatia nu mi mai vine de 2 luni. Mi am făcut și test de sarcina. Acum iau duphaston. Dacă știam, nu o mai luam.

Bomba hormonala pe care ai luat-o ti-a modificat drastic ciclul menstrual.
In orice caz, iata inca un motiv sa nu mai accepti niciodata sex neprotejat, pe langa infectia cu HPV pe care ai luat-o.

Crezi ca a meritat tot sa faci sex neprotejat doar pentru a satisface madularului unui barbat!
Ti-ai riscat sanatatea si acum ai un stres pe viata, cu toate problemele pe care ti le-ai generat in corp si cu infectia cu HPV.

Nu am făcut sex neprotejat. S a spart doar prezervativul. Eu nu fac sex neprotejat.

| TimberWolf a răspuns:

''accident neprevazut''laughing dar ce s-a intamplat ai virat stanga si a intrat unul in voi?

| Blabla2222 explică (pentru TimberWolf):

S a rupt prezervativul. Cred ca e un accident neprevazut.

| TimberWolf a răspuns (pentru Blabla2222):

Ba frate, ne lasi, al catelea cont e, al 412-lea?

| Blabla2222 explică (pentru TimberWolf):

La ce te referi?