Ce a zis Glu e adevarat, dar vreau sa iti explic si tie.
Daca ai facut si apoi ti-a venit ciclu tu ai eliminat ovulul nefecundat, subliniez: NEFECUNDAT!
Deci nu esti insarcinata.
sper ca te-am lamurit.
starile astea sunt din alta cauza, nu stiu care dar nu e asta
Exista sanse sa ramai insarcinata si cu prezervativul sau anticonceptionalele(si cu celelalte metode...acum nu stiu pe care ai folosito). Daca ti-a venit ciclul nu ar trebui sa fii insarcinata, nu are cum. Poate ti sa aplecat de la ceva sau erai deochiata(scuze daca nu am scris corect). Dar este totusi posibil sa fii. Mai bine te duci peste 2 saptamani sa iti faci un test de sarcina. Sau ar mai fi varianta unei infectii.
Daca nu ai facut sex neprotejat nici macar odata nu exista sansa sa fii insarcinata. apropo cati ani ai?
Aproape 19
Tu cati ani ai? nu stii ca prezervativul e sigur doar 98%? o mai iai si de sus pe fata, sunt sanse mici sa fie insarcinata, dar exista, faptul ca i-a venit menstruatia e un semn bun, nu rau, menstruatia nu vine la femeile insarcinate decat in cazuti exceptionale, dar documentea-za-te inainte sa scrii!
Si de ce esti asa de revoltat?
Ca vorbesti prostii si ai in plus si aere de superioritate
Ok asta e parerea ta cu privire la "aere", dar pana in prezent nu am auzit pe nimeni care a folosit prezervativul sa ramana insarcinata.