Buna Madalina ^^
Foarte draguta situatia ta, parerea mea .Te duci acolo unde l`ai intalnit prima data sau unde stii tu ca poti sa dai de el si te plimbi prin jurul lui cu rolele. Apoi te lovesti si cazi .
Sau treci prin fata lui(chipurile sa te duci la magazin) si scapi fix in fata lui inghetata.Asa o sa fie nevoit sa te bage in seama poate chiar sa-ti cumpere o noua inghetata, haa ? Atunci ii ceri frumos id si de aici restul` este istorie :X
Bafta :*
Nu draga Puffy ea este tot fata si se plimba cu prietena ei care este tot fata si la u moment dat userul Madalina a vazut un baiat de care s-a indragostit.Asa Madalina chiar ca te-ai indragostit.Pai trebuie sa intri in vorba cu el cumva sau macar sa ii afli numele poate il gasesti pe facebook.Sti faza aia cu bufnitul in cel de care iti place 'din greseala"? o poti folosi daca lasi timiditatea deoparte bafta!
Hmm...mai plimba-te prin acel parc. cat de des poti. poate ai noroc si il revezi. iar atunci nu pierde ocazia. baga-te in seama cu el. daca nu.mai bine il uiti. daca nu il vezi iti va trece
Deci din curiozitate uh esti fata sau baiat? habar nam.ma rog daca esti fata ar trebui sa te gandesti si la actualul tau prieten...si daca nu... poti usurel sa te desparti de el si sa fi cu "baiatul din parc". daca nu vine el la banca la tine, te poti duce uh usurel la el.BAFTA!
Wow cred ca asta e dragoste la prima vedere! pai cred ca ar trebui sa uiti de el (chiar daca il placi la nebunie crede-ma stiu cum este:-(() si sa cunosti alt baiat
AndrewTate7789 întreabă: