Da ai facut bine ca ai trimis aceste mesaje. Nu vreau sa t dezcurajez sau ceva degenu, dar eu nu cred ca tine la tine. Din moment ce a fost cu alt :-
Da cred ca inca te place sau e doar gelos.Probabil era obisnuit sa stie tot ce faci si cred ca, din cauza ca tu nu i-ai spus cu cine ai fost la enervat
NU. Ignora l. O persoana ca el nu merita atentia ta, timpul tau nici atat.
Lasa l sa vb singur. Dai ultimul sms asa:Talk to the hand .:*
Eu cred ca nu ar trebui sa ii mai dai importanta.scuze ca iti zi dar o data ce l-ai vazut cu altcineva e clar ca nu simte ceva special pentru tine si ca a ales sa fie cu altcineva. din kate imi dau seama el e gelos, asta doar pentru ca el considera ca ce a fost al lui doar al lui ramana. sper ca ai inteles si bafta
Păi tu încerci să-l interoghezi şi te superi când îţi răspunde cu aceiaşi monedă?
Cine e ipocritul aici?
Poate a stat si el de vorba cu ea, nu e ceea ce crezi tu, sau tu daca iti vezi prietenul ca vorbeste cu o fata gata il lasi? Nu e bine ceea ce faci, pai daca nu i-ai vazut sa se sarute sau una alta nu are rost sa te certi,!Oamenii mai vorbesc intre ei!
Aham, tu nici usturoi n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase, nu?
Auzi dragaaa, dar care-i problema cu cine umbla el daca este fostul prieten? Ce te mai preocupa asta?
Nu, nu mai tine. Esti doar o piesa in jocul lui de puzzle.
Bună.
Vina îţi aparţine! Dacă nu mai sunteţi prieteni în ce calitate l-ai întrebat cu cine era? Nu ai niciun drept asupra lui, se întâlneşte cu cine vrea.
Insistă ca să fie scorul egal, ce nu ai înţeles?
Pa, pa.
KatiMe27 întreabă: