| Emilia666 a întrebat:

Acum um an m-am cuplat cu un baiat, relatia noastra a tinut 11 lunisi pana lla urma ne-am despartit dintr-o prostie si ne-am indepartat. Intre timp am inceput sa vorbesc cu unul din prietenii lui, el voia sa stea cu mine cu mult timp inainte sa stau cu fostul dar tot ce ii spuneam e ca vreau sa fim prieteni. Ma rog, ne-am apropiat si am ajuns sa fim impreuna, dar el a plecat in alta tara si ne-am despartit, i-am zis ca nu pot sa continui asa, mi-a zis sa am grija de mine, sa fiu cuminte ca la un moment dat o sa se imtoarce si sa stiu ca ma va iubi mereu. Acum cateva seri am inceput sa vorbesc cu celalalt si ne certam, ne bazaiam si ne-am sarutat. Mi-am dat seama ca inca tin la el, dar tin si la celalt. O iau razna...ma simt vinovata.
Pareri? :/

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Fii sincera cu tine si cu ei. Este normal sa ai sentimente, dar nu trebuie sa te lasi condusa numai de ele.

6 răspunsuri:
| maria999 a răspuns:

Pfff....credeam ca povestea mea e complicata. Impacate cu baiatul cu care ai stat 11 luni daca ti la el si mai ales ca v-ati certat dintr-o „prostie" asa cum ai spus tu eu zic ca mai merita o sansa. Pana va veni celalat baiat din afarace o sa faci o sa astepti mult si bine dupa el?

| neutrino a răspuns:

Poti continua linistita asa, tot acolo vei ajunge.

| bbu2eugen a răspuns:

Sa iubesti 2 baieti este foarte greu pentru ca da simti vinovatie mare ..incearca sa vb cu ambii si sa ajungi la o concluzie si sa renunti la unul.

| Lamborghiniasx a răspuns:

Nasol lucru, pai parerea mea este sa ramai la ultimul, in cazul in care nu te prinde primul!

| 구미호 a răspuns:

Asculta-ti inima! Asa nu ai cum sa gresesti. Funda?

| Unknown19 a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti vinovata. Probabil ai gresit un pic atunci cand te-ai bagat pe prietenul fostului tau iubit, presupun ca asta l-a deranjat. Nu stiu, eu sunt genul care consider ca nu e frumos sa ma bag pe o prietena a unei foste, ar fi totusi lipsa de respect.

Incearca sa cunosti alti baieti, din moment ce unul e plecat in strainatate si cu celalalt ai mai incercat si nu a mers, tu stii cel mai bine.

Bafta.