Fii sincera cu tine si cu ei. Este normal sa ai sentimente, dar nu trebuie sa te lasi condusa numai de ele.
Pfff....credeam ca povestea mea e complicata. Impacate cu baiatul cu care ai stat 11 luni daca ti la el si mai ales ca v-ati certat dintr-o „prostie" asa cum ai spus tu eu zic ca mai merita o sansa. Pana va veni celalat baiat din afarace o sa faci o sa astepti mult si bine dupa el?
Sa iubesti 2 baieti este foarte greu pentru ca da simti vinovatie mare ..incearca sa vb cu ambii si sa ajungi la o concluzie si sa renunti la unul.
Nasol lucru, pai parerea mea este sa ramai la ultimul, in cazul in care nu te prinde primul!
Nu ai de ce sa te simti vinovata. Probabil ai gresit un pic atunci cand te-ai bagat pe prietenul fostului tau iubit, presupun ca asta l-a deranjat. Nu stiu, eu sunt genul care consider ca nu e frumos sa ma bag pe o prietena a unei foste, ar fi totusi lipsa de respect.
Incearca sa cunosti alti baieti, din moment ce unul e plecat in strainatate si cu celalalt ai mai incercat si nu a mers, tu stii cel mai bine.
Bafta.