Deci nu stiu varsta ta si nu imi pasa, sfatu meu e daca esti virgina pastreaza-te asa, momentu potrivit vei sti tu, dar sa nu faci o greseala, pentru care mai tarziu veui regreta, uite am 17 ani si sunt virgina am prieten si imd avem 2 ani, cine te iubeste cu adevarat te asteapta oricat ar fi
Daca ti-a spus "vagaboanda" nu merita nimic din partea ta. Daca te-ar fi iubit te-ar fi respectat iar daca te-ar fi respectat nu si-ar fi permis niciodata sa iti spuna asta, nici macar in gluma. Ai respect fata de propria ta persoana si gandeste-te ca meriti pe cineva mai bun!
Din gesturile pe care le face, vorbele pe care ţi le adresează, îţi poţi da seama dacă te place! Vorbiţi mult, de respectat te respectă (normal că mai face glume; ar fi anormal să te alinte 24 din 24 şi să vorbească cu tine ca şi cum ar vorbi cu o măicuţă).Nu trebuie să dai crezare tuturor planurilor de viitor pe care le face.
De obicei, nu se îndeplinesc.Lasă lucrurile să decurgă de la sine. Dacă e să fie,va fi!
Vorbiţi în continuare, iar dacă la un moment dat consideri că merită să vă acordaţi o şansă, fă pasul ăsta şi vezi cum e.
Cât despre sex, rămâne de văzut dacă merită să fie primul, nu?
O duminică frumoasă!