Dacă a visat că eraţi împreună înseamnă că s-a gândit pe timpul zilei, la tine, la voi doi. Dar faptul că ţi-a spus evidenţiază probabil altceva. Poate vrea iar să fiţi împreună, cine ştie. Ai să-ţi dai seama după cum se comportă în continuare. Baftă!
Asta inseamna ca bine inteles nu te-a uitat
si inca te doreste
n stiu incearca sa vb cu el pe tema asta daca ai cumva prieten vezi care te place mai mult si alte lucruri pe care le doresti de la un baiat si acceptal pe acela
p. s daca nu-ti mai place de el zii ca iti pare reu da tu n mai simti nimic pentru el si no sa mearge
succes
FUNdYtA
In subconstientul lui inca te place, doar ca el nu poate accepta asta si nu vrea sa spuna nimanui. sper ca ti-a fost de folos :*
Pai eu cred ca nu semnifica nimic
asa crd eu ca si eu am visato pe fosta mea si i-am zis da cred ca nu semnifica nimic
Ce semnifica?
INTERESUL!
a intrat baiatul in criza de fete si si-a amintit de tine poate profita si el ...macar pe perioada vacantei
o zi buna!
Poate n'are destul tupeu sa iti zica sa va impacati si baga si el povesti gen "am visat". Sau poate chiar a visat
Se spune ca visezi la ceea ce tanjesti, ce iti doresti dar nu ai...totusi,sa fim seriosi, sunt doar niste vise, nu fapte certe!
Nimic.Doar un vis
Dar oare nu si-ar dori sa fiti iar impreuna?
Daca vrei si tu, intreaba l, poate el nu indrazneste, ai asa trece pe langa tine o ocazie
Insemana ca poate o sa va impacati sau ca s-a gandit prea mult la tine si seara te-a visat, nu te-a uitat
Daca el ti-a zis inseamna ca s-a gandit la voi doi si vrea sa reia relatia cu tine.
Regreta si inca te iubeste desi nu arata asta.
Si e un semn [bineinteles daca nu a mintit ca a visat]ca el se gandeste la tine si la ce-a fost intre voi.
Te iubeste inca, si te iubeste mult dar nu vrea sa iti spuna direct si bate niste apropouri... o ia mai pe departe