| Smile25 a întrebat:

acum un an mi-a atras atentia un tip din, liceu caruia i-am aflat id-ul, am vb mai pe mess, iar dupa un pic de vb i-am spus care a fost motivul pentru care i-am luat id-ul, si anume i-am zis chiar foarte direct(pe mess):"I like you". A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a mai fost.Acum insa cu trecerea timpului in loc sa il uit, parca mai mult m-am indragostit de el, insa desi il doresc, nu vreau sa il mai intalnesc (ceea ced e cam greu, fiindca suntem in acelasi liceu) pentru ca parca mi-e jena (daca as putea spune asa)de el.De ce am sensatia aceasta daca ma gandesc la el tot timpul si ii privesc pozele visand ca intr-o zi voi putea sa il imbratisez.So de ce daca mi se intampla asta, nu pot parca nici sa il privesc cand ne intalnim, si i-am dat si offline pe mess, parca as vrea sa uite ce i-am zis etc, dar de fapt il plac tot mai mult. Ce pareri aveti? E o obsesie sau…O seara frumoasa

3 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Buna,parerea mea e sa il scoti de pe offline si sa mai tii legatura cu el pe mess,mai saluta-l, da-i de inteles ca inca te atrage, dar lasa-l pe el sa faca primul pas.si stai linistita ca nu esti tu singura fata din lume care i-a spus unui baiat ca il placeoh go on

| VladSilviu a răspuns:

Buna
Cu cat te gandesti mai mult la el cu atat obsesia, dragostea devine mai mare, ceea ce e si logicwinking daca tot iti place de el

| gaby03 a răspuns:

Parerea mea este ca il placi dar din cauza ca te gandesti asa mult la el a ajuns sa te chinuiasca lucrul asta.Te rusinezi pentru ca i-ai zis pe mess ca il placi si nu a urmat o relatie asa cum te asteptai.Nu trebuie sa te simti rusinata asta e poate si el va face la fel si va fi ignorat.Incearca sati indrepti privirea si catre alti baieti.Nu e singurul in liceul tau sigur mai ai tu alte optiuni.