| Smile25 a întrebat:

acum un an mi-a atras atentia un tip din liceu caruia i-am aflat id-ul, am vb mai pe mess, iar dupa un pic de vb i-am spus care a fost motivul pentru care i-am luat id-ul, si anume i-am zis chiar foarte direct(pe mess):"I like you". A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a mai fost.Acum insa cu trecerea timpului in loc sa il uit, parca mai mult m-am indragostit de el, insa desi il doresc, nu vreau sa il mai intalnesc (ceea ced e cam greu, fiindca suntem in acelasi liceu) pentru ca parca mi-e jena (daca as putea spune asa)de el.De ce am sensatia aceasta daca ma gandesc la el tot timpul si ii privesc pozele visand ca intr-o zi voi putea sa il imbratisez.So de ce daca mi se intampla asta, nu pot parca nici sa il privesc cand ne intalnim, si i-am dat si offline pe mess, parca as vrea sa uite ce i-am zis etc, dar de fapt il plac tot mai mult. Ce pareri aveti? E o obsesie sau…. Am gresit ca i-am zis ce simt pentru el? Nu trebuia sa fac eu primul pas? Ce imi sugerati sa fac? Va pup

2 răspunsuri:
| marishcot a răspuns:

Intr-adevar esti cam timida.
de ce sa-i dai offline.de ce nu lupti pentru ceea ce iti place si doresti.
dumnezeu iti da dar nu iti pune in traista.trebuie sa lupti si tu putin.
ia scoate-l de la offline.priveste-l cat mai des in liceu...arunca-i priviri tandre, dar nu de pitipoanca.
singura greseala a fost ca i ai spus ca-l placi, pe mess.si fara sa fii sigura daca iti este impartasit sentimentu.
trebuia sa te asiguri bine inainte.dar asta e. daca ai facut greseala asta.sa vedem cum o reparam.

du-te la el si intreaba-l daca puteti iesi la o cafea, sau daca iti este atat de greu sa faci lucru asta.gaseste un lucru la care sa pretinzi pe neajutoraata.si sa-i ceri ajutorul.
sa te ajute la un proiect ca ai multe pe cap.chestii gen. ceva ce sa va faca sa va intalniti.
atunci incerci sa ajungi la subiect.si ii spui".app mi am adus aminte, poate am facut o gafa atunci, poate am fost prea directa.nu stiu...dar asta am simtit.si nu am mai tinut cont de cum ar trebui sa-ti spun. totusi sunt confuza si vreau sa stiu daca sentimentul imi este impartasit. daca e posibil ca pe viitor sa avem o relatie.nu stiu.dar cand ii spui asta incearca sa l privesti adanc in ochi.
fi sincera cu el, nu ai nimic de pierdut. chiar nu mai ai. si nu uita cu rusinea mori de foame.
tine-ma la curent. sper sa te mai pot ajuta. bafta.nu uita- fara emotii:*
fuunda?

| anna_6603 a răspuns:

Esti timida, ai vrea sa spui ce simti dar nu poti, visezi la el...imi aduce aminte de DRAGOSTE.Incearca sa te apropii de el cu riscul ca vei primi un nu, incearca sa devii prietena si apoi sa abordezi sh faptul ca simti ceva pentru el...Si e ceva normal sa te gandesti la el,nu e obsesie din vreme ce sunteti la acelasi liceu.(sfat:cand ii zici ce simti uite-te in ochii lui, daca pupila i se mareste, te iubestehee hee bafta!