anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum un an si ceva de zile am fost "vrajita"de ochii unui tip din liceu.Am facut rost de id-ul lui, am mai vb, i-am zis ca il plac, nu ne-am intalnit decat o data prin liceu(atunci cand m-am prezentat eu lui)insa la un moment dat totul s-a stopat(vb pe mess cam de 3 luni)eram copii aveam aproape 17 ani. DAR acum dupa atata timp de cand nu am mai vb si cand ne intalnim prin liceu parca nici nu am fi vorbit never(suntem ca si 2 straini)in loc sa il uit, mai degraba m-am indragostit enorm de el.Astazi eram in masina si am trecut pe langa el iar cand l-am vazut, desi parca il uitasem, am inceput sa tremur si m-am intristat enorm, iar cand am ajuns acasa am inceput sa plang. Ce se intampla, e o obsesie sau m-am indragostit de el? Cum sa uit eu de el, parca ma sufoc.
In intrebarea aceasta e mai detaliat povestit, pentru cine vrea sa aciteasca: http://www.TPU.ro/......ti-vb-o_1/
Am incercat sa ies sa uit, dar intr-adevar mai sunt atractii pentru alti tipi, insa la el tot m agandesc iar daca il revad e mai rau.
Vreu sfat :(? Ce pareri aveti despre ce am scris? Ms

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Esti indragostita,probabil si el habar nu are.
Daca nu a existat continuare,iubesti singura si fara speranta,ai o obsesie si trebuie sa scapi de ea.
Cu cat te incapatanezi sa nu ti-l scoti din minte,cu atat nu poti inainta,iti inchizi viata intr-un cerc vicios.
Fii realista,crezi ca e cazul sa te faci de rasul lumii incepand dupa mai bine de un an sa alergi dupa el?
Lupta-te sa ti-l scoti din minte,pari matura si suficient de echilibrata.
Stiu ca doare rau,dar, daca vrei, poti.
Chiar poti!

| alee_3005 a răspuns:

Ce cred eu este ca esti indragostita de el ar trebui sa vorbesti cu el si sa te apropii cat mai mult de el apoi vei vedea cu adevarat faca iti place de el big grin

| Devilady a răspuns:

Trebuie sa ii spui, sa iti faci curaj si sa-i spui tot ce simti pentru el. exista doua variante.ori te ia in ras, ori o sa fie ceva de genul, woow! s-ar gandi si el oleaca mai bine iar daca simte ceva pentru tine, o sa-ti spuna la un moment dat.nu trebuie sa disperi. daca il iubesti, lupta pentru el!

| Alexxandra20 a răspuns:

Incearca sa iti faci alt prieten, poate asa il uiti pe el