Adica niste oameni care ți-au trimis avertizarea ca sa te sperie. Nu e nimic real, nu te îngrijora. Multi fac asta( doar cei inteligenți, care se pricep. hackeri) ca sa castige bani, sa vada daca le pici in plasa. Ma rog, tu doar nu baga in seama e-mailul. Bye! Ai grija! Bafta!
Nu e pe bune mesajul.FBI-ul îţi zic 100% sigur că nu îţi dădea email, chiar dacă intrai pe site-uri cu minore.Te trezeai cu ei la uşă.Şi nu poţi păţi nimic de genul de pe niciun site cu filme de genul (bine, de pe site-urile mai dubioase poţi lua viruşi, dar de pe cele cunoscute şi vferificate, nu) pentru că ai dreptul să te uiţi la ce vrei tu atâta timp cât nu conţine ilegalităţi.
Probabil este un email fals, de tip spam, nu poti sti niciodata ce e in lumea asta. Cred ca FBI nu are dreptul si nici nu ar face asa ceva. Asta este parerea mea, nu te speria. Succes
M-a făcut să zâmbesc întrebarea ta. Mi-am pus-o și eu pentru prima oară acum vreo 18 ani. Un principiu fundamental spune că ai libertatea de a face orice atâta timp cât nu faci rău. Ce ai primit tu e un mesaj de tip spam pe care îl poți ignora. Dă-mi mesaj privat cu orice întrebări mai ai, legat de acest aspect.
Din păcate nu=ți pot raspunde: Statusul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.
Mi-e foarte frica. Daca era real?
Lasă-mi o modalitate de contact
Cum adica doar o factura?
Adica niste oameni care ți-au trimis avertizarea ca sa te sperie. Nu e nimic real, nu te îngrijora. Multi fac asta( doar cei inteligenți, care se pricep. hackeri) ca sa castige bani, sa vada daca le pici in plasa. Ma rog, tu doar nu baga in seama e-mailul. Bye! Ai grija! Bafta!