anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum vreo 4 luni eram curioasa si am intrat pe cateva siteuri xxx gasite ca rezultat pe google. Sper ca nu erau cu mi ore deoarece eu nu am cautat asa ceva.Dar daca Doamne fereste erau, FBI are dreptul sa umi trimita un mail in care imi cere 10 mil $? Am primit un astfel de mai si vreau sa stiu daca are legatura.P.S.Va rog sa nu ma judecati, de atunci am promis ca nu voi mai accesa niciodata astfel de siteuri. Funda

Răspuns Câştigător
| anonim0just0for0me a răspuns:

Adica niste oameni care ți-au trimis avertizarea ca sa te sperie. Nu e nimic real, nu te îngrijora. Multi fac asta( doar cei inteligenți, care se pricep. hackeri) ca sa castige bani, sa vada daca le pici in plasa. Ma rog, tu doar nu baga in seama e-mailul. Bye! Ai grija! Bafta!

9 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

Nu e pe bune mesajul.FBI-ul îţi zic 100% sigur că nu îţi dădea email, chiar dacă intrai pe site-uri cu minore.Te trezeai cu ei la uşă.Şi nu poţi păţi nimic de genul de pe niciun site cu filme de genul (bine, de pe site-urile mai dubioase poţi lua viruşi, dar de pe cele cunoscute şi vferificate, nu) pentru că ai dreptul să te uiţi la ce vrei tu atâta timp cât nu conţine ilegalităţi.

| LolaMona a răspuns:

Doar au vrut sa te sperie, asa fac mereu mai ales daca este un site xxx

| Emima27 a răspuns:

Probabil este un email fals, de tip spam, nu poti sti niciodata ce e in lumea asta. Cred ca FBI nu are dreptul si nici nu ar face asa ceva. Asta este parerea mea, nu te speria. Succes

| Wargasm a răspuns:

M-a făcut să zâmbesc întrebarea ta. Mi-am pus-o și eu pentru prima oară acum vreo 18 ani. Un principiu fundamental spune că ai libertatea de a face orice atâta timp cât nu faci rău. Ce ai primit tu e un mesaj de tip spam pe care îl poți ignora. Dă-mi mesaj privat cu orice întrebări mai ai, legat de acest aspect.

| Wargasm a răspuns:

Din păcate nu=ți pot raspunde: Statusul de membru junior nu permite trimiterea de mesaje acestui utilizator.

| anonim_4396 explică (pentru Wargasm):

Mi-e foarte frica. Daca era real?

| Wargasm a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă-mi o modalitate de contact

| anonim0just0for0me a răspuns:

No worry! Doar o facatura!happy

| anonim_4396 explică (pentru anonim0just0for0me):

Cum adica doar o factura?

| anonim0just0for0me a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica niste oameni care ți-au trimis avertizarea ca sa te sperie. Nu e nimic real, nu te îngrijora. Multi fac asta( doar cei inteligenți, care se pricep. hackeri) ca sa castige bani, sa vada daca le pici in plasa. Ma rog, tu doar nu baga in seama e-mailul. Bye! Ai grija! Bafta!