Nu il cauta...sigur și-a găsit pe alta care nu e controlată de părinți și trăiesc fericiți
Nu, categoric NU este recomandat sa-i scrii, sa-l suni sau sa-l intalnesti.
Un fost iubit care te-a parasit a facut-o pentru ca nu te iubea si nu te mai voia. Pentru ce te-ai mai intoarce la unul ca el?
Psihologii recomanada sa inchizi toate portitele tercutului si sa blochezi fostul iubit, fara sa-l mai contactezi vreodata, fiindca o relatie nereficita care s-a rupt, nu se poate inoda si nici deveni fericita prin miracole.
Accepta realitatea si lasa trecutul in pace, ca nu s epoate schimba si nici intoarce unul care te-a parasit.
E o poveste mai lunga, mai pe scurt nimeni nu s-a despartit de nimeni, eu am niste parinti mai stricti si nu prea puteam sa ies cu el tot timpul iar lucrurile s-au racit intre noi, ajungand sa nu mai vorbim
Și ce s-a schimbat între timp de te face să crezi că acum ar funcționa?
Nu știu sigur daca se va schimba ceva, vreau oarecum sa știu dacă mai simte și el ceva fata de mine, mai are relația noastră vreo șansă
Eu spun să îl cauți. Nu ai nimic de pierdut! Poate chiar sunteți făcuți unul pentru celălalt! dar nu înțeleg totuși de ce a renunțat la tine. Dar dacă tu asta simți, eu spun să îl cauți
L-am intrebat la un moment dat ca de ce s-au racit lucrurile intre noi si mi-a zis ca nu mi-a mai scris ca sa vad daca ii scriu si eu prima nu doar el.