| denisa32sdc a întrebat:

Buna. Acum vreun un an si ceva am cunoscut un tip. Am tot vorbit, ne înțelegeam foarte ok. Am vorbit aproximativ un an, insa nu ne-am vazut fata in fata pana acum.Problema e ca mie imi cam place de acest tip dar el nu stie asta. La un moment dat ne-am indepartat deoarece el si-a facut o relatie și am preferat sa pastrez o oarecare distanta fata de el. El s-a despratit de fata aceea între timp. Noi obișnuiam să vorbim pe snapchat, iar cand s-a cuplat cu fata respectiva m-a șters de la prieteni. Doar ca acum cateva saptamani m-a adaugat din nou si mai nou imi apreciaza orice poza postez lucru care inainte nu se intampla. Ideea e ca mie inca imi place de el. Sunt puțin confuza si nu stiu cum ar trebui sa procedez in situatia asta, un sfat mi-ar fi de mare folos.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca dacă te placea pe bune sau avea sentimente fata de tine, nu te ținea doar de prietena.

Exista doua posibilități.Ori nu știe ca și tu îl placi și ii e rușine sa spună ceva (ceia ce nu prea cred).Ori se folosește de tine ca pansament.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce spui, reiese că nu i-a mers cu tipă aceea și s-a întors tot la tine, simțind sau dandu-si seama că ai o slăbiciune pentru el.
Mie nu-mi face impresie plăcută, mi se pare neserios și manipulator, nestatornic in sentimente. Nu-mi inspira încredere.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună, dacă despărțirea asta a fost recenta tu ei bine, ai fost o opțiune și încă ești.
Nu o sa fiu rea sau ceva, dar cu siguranță ești un pansament ca să uite de tipa respectiva.
Cel mai bine este să te joci exact cum se joaca, ca să nu ajungi sa suferi și dacă vezi schimbări și că chiar se implica atunci sa îți deschizi inima.

| NumănumescBrBr a răspuns:

Nu-mi place băiatul. Dacă vei fi într-o relație cu el sper că ești asumată și pregătită să-ți accepți consecințele. Gândește-te dacă chiar merită efortul. Merita sa te implici într-o relație cu el?

| denisa32sdc explică (pentru NumănumescBrBr):

Eu sunt genul de persoana mai introvertita, mai timidă și el e parca altfel si de asta mi-e greu sa ma bag in seama cu el si lucruri de genul. Nu stiu daca merita sau nu, tocmai ca felul nostru de a fii e destul de diferit

| NumănumescBrBr a răspuns (pentru denisa32sdc):

Aș vrea să spun "opusele se atrag" dar nu știu cât de veridic este în contextul actual