| Claudia_4242 a întrebat:

Acuma 1 zi am facut dragoste cu prietenul meu. insa nu ne-am protejat... iar acum incep sa am dureri de burta. nu stiu cum sa va explic. am vre'o sansa sa raman insarcinata?:-s

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, din moment ce nu -v-ati protejat, normal ca sunt sanse sa ramai insarcinata. Durerile de burta sigur nu sunt de la sarcina ca simptomele apar cam la 2-3 saptamani de la sarcina, asadar din alta cauza ai dureri de burta.
Fa-ti un test de sarcina peste 2 saptamani si pe viitor cauta o metoda de protectie ca nu e de glumit cu asta.

| Ioana2518 a răspuns:

Pai te doare numai burtik? a ejacuat in tine?

| mihaela_7412 a răspuns:

Acuma nu ai de unde sa stii mai ast un pic dar vb cu el si intrebare ce o facut daca e asa ia postinor

| Zero a răspuns:

E prea devreme abia dupa 2 saptamani o sa ai senzatii in caz ca esti insarcinata tongue
daca te doare burta inseamna ca ai stat prea mult dezbracazta si ai racit, tongue fa un test de sarcina dupa 2 saptamani

| divinuu a răspuns:

Normal ca poti ramane insarcinata, mai ales daca si-a dat drumul in tine.Si chiar daca nu ar fi facut asta, tot exista o sansa cat de mica din cauza lichidului preejaculatorwinking

| sufletranit_5626 a răspuns:

Da ai 100% sanse dar asta poti afla peste 3 saptamani cu un test de sarcina! dupa 2 saptamani embrionul este format si poti sa iei si 2, 3, 4, 5, postinor ca degeab, uite cazul meusadnu mai risca asa am facut si eu si uite... avortsad protejeaza`te

Da ai 100% sanse dar asta poti afla peste 3 saptamani cu un test de sarcina! dupa 2 saptamani embrionul este format si poti sa iei si 2, 3, 4, 5, postinor ca degeaba, uite cazul meusadnu mai risca asa am facut si eu si uite... avortsad protejeaza`te

560 lei noi.in 5 min a fost gata cu anestezie totala, cabinet particular

| ciucalataaerata a răspuns:

Bunawinking
nu te speria, a trecut abia 1 zi.nu poti ramane insarcinata.
dapa maxim 2 saptamani poti verifica daca esti insarcinata!
deodata ce el nu a ejaculat in tine.nu poti ramane insarcinata:-d
dupa ce trec 2 saptamani fa-ti un test de sarcina!
iar cu dureerile de burta.mergi la un medic sa te consulte, sa iti zica el mai sigur ce ai!
kissbaftakiss

| Claudia_4242 explică:

Pf. nu si-a dat drumu in mine. dar daca imi amintesc bine am facut'o acum 2-3 saptamana. nu mai stiu exact.

| Claudia_4242 explică:

Dede daca este de acum 2 saptamani sarcina pot sa mai iau postinor?

| Claudia_4242 explică:

Am fost la farmacist si mi-a dat postinor si mi-a zis ca nu crede ca as putea fi insarcinata... deoarece peste o luna se afla sigur... thinking eu totusi am luat postinor.