| Sea33 a întrebat:

Buna

Acuma 2 luni am inceput sa vorbesc cu o fata pe Facebook si la inceput nu a fost de acord sa iesim fiindca nu vrea sa se vada cu persoane cunoscute pe Facebook dar i-am propus sa ne cunoastem mai bine pe Facebook si dupa sa decida. Ea a fost de acord si dupa o luna, intr-o zi cand i-am scris m-a chemat la film cu prietenele ei si de 3 saptamani ies cu ei dar ei ii place de un baiat din vremea cand a fost in generala clasa a 8-a.Ne spunem pe porecle, ne tachinam, am facut rost de nr ei de telefon si la inceput ma imbratisa la final dar acum numai. In aceste 2 luni am inceput sa o plac chiar sa ma indragostesc de ea si nu stiu ce ar trebui sa fac, tot ii scriu, o mai invit in oras dar singuri nu doreste sa ne vedem si in ultimul timp am avut unele discutii mai serioase si se supara. Ce ar trebui sa fac ca sa nu ma mai vada doar ca si pe un prieten? M-am gandit sa ii spun ce simt dar cred ca e prea devreme, e o fata ce trebuie sa fac pas cu pas nimic pe graba ca altfel se strica tot. Daca stie cineva ce ar trebui sa fac va rog sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Queenofpain19999 a răspuns:

Hei. Cum ai zis, ia-o incet. Nu o forta sa te vada altfel de cum te vede acum, adica "ca pe un prieten" pentru ca astfel poti strica totul, intr-adevar. Daca, asa cum ai zis, ii place de alt tip, dar tu nu ti-o poti scoate din cap, ai rabdare si asteapta, pentru ca exista posibilitatea ca, daca el nu da nici un semn ca ar fi interesat de ea, sa-i treaca si sa aiba nevoie de afectiune, sau chestii de genul.
Oricum, nu te indeparta de ea, chiar daca nu vrea sa iesiti singuri. Ramane-ti prieteni si, atunci cand va avea nevoie, fii acolo. Poate isi va da macar atunci seama cat tii la ea.
Sper ca totul sa fie bine si sa constrientizeze ca greseste daca te va respinge.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Știe deja ce simți, stai liniștit. Singura variantă e să o dai pe sex, dar asta va însemna că nu o vei mai vedea deloc. Dar îi zici în față, o tragi și tu deoparte de grup. Având în vedere că tipa nu te vrea pentru o relație e singura variantă. Îi spui clar că prieteni ai destul și că te atrage mult și vrei să te culci cu ea. Indiferent de reacția ei, mergi mai departe. Și după rupi legătura cu ea, nu o mai cauți deloc. Iar dacă te sună să ieșiți o întrebi dacă doar voi doi sau vor fi și alte persoane? Dacă zice că vor fi și alte persoane îi zici că ți-ai amintit că ai ceva de făcut. Există o șansa ca după ce te ceartă să te sune peste 1 - 2 zile să îți zică să vă întâlniți să rezolvați problema. Dacă nu, măcar ai fost bărbat și ți-ai asumat ce simți. Nu ai pierde nimic.

| SG1995 a răspuns:

Nu poti face nimic, esti in friendzone.

| Sea33 explică (pentru SG1995):

Stiu ca sunt dar vreau sa fac ceva, macar sa stie ce simt, ii aiurea cand ma vede doar ca pe un prieten...

| SG1995 a răspuns (pentru Sea33):

Spune-i ce simti in acest moment nu ai nimic de pierdut.

| mihneapetcu a răspuns:

Pai sefule ii zici direct ca vrei sa faceti sex si o sa pice lata pregatita de sex