| Stefania a întrebat:

Acuma joi la orele 20:30 va fi Burlacul love struck.Care fata credeti ca va fi eliminata? Care va place cel mai mult?

11 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Eu sper sa iasa iapa aia de Mihaela. O fitoasa, cu o moaca d sa'i pui o punga in cap. in locu lu Bote, as fi dat'o d mult afara. Si cea mai faina e Melania. E chiar frumoasa fata, finutza, romantica si fff placuta. As da orice sa am parte d o fata ca ea. Sper sa si ramana cu eala sf. Insa pe Mihaela n'o suport, si le inteleg si pe alea d acolo dc sunt stresate d ea. Si iepurica e cam nasoala, da ma rog. vizionare placutatongue

| Stefania explică:

Mie imi place de Roxana Robotin day dreaming, este cea mai draguta si cea mai potrivita pentru Catalin :p

| anaid a răspuns:

Sincer cred ca alexandra, violeta sau mihaela dar poate ma insel...sincer preferata mea este mihaela este cea mai stilata se vede ca este "umblata" prin lume si prin viatahappy
Si celelalte au cate ceva special imi plac toate. Iepurica aia ma amuza este chiar penala uneori. Ii sta mai bine cu gura inchisalaughing dar pana la urma nu am nimic nici cu ea:d

| covexrobu a răspuns:

Din cate stiu eu exista o singura ora 20 si nu inteleg de unde vine exprimarea ta ca de la orele 20?
Revenind la subiect este o emisiune tampita facuta pentru a umple programul.

| Byankaa66 a răspuns:

Sper ca Roxana day dreaming...pff Doamne ajuta day dreaming

| YLLL a răspuns:

A avut noroc satmareanca,[Roxana Robotin]ca n. a eliminatolaughing
si eu sunt din Satu Mare, deci tin cu ealaughing
sper sa o aleaga:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Melania e prea finutza nu-l merita. MIHAELA DRAGOSTEA MEA E PENALA RAU. N-are pometi, are barbia snitelata. E o figura desfigurata. Nu are nicio atractie. Singurul lucru care mi se scoala e parul. O fi ea cizelata dar am vazut la ce e... A invatat sa se f. bine si sa numere bani. Ce stie sa faca in afar sa-si ofere pasarica pe bani si masini?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alexandra(ierpuras) sau Roxana Robotin una din cele doua cred ca iese in seara asta!
De placut imi place Melania si Roxy(sportiva)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie cel mai mult imi place Mihaela! E o fata cu scoala vietii, e finuta, chiar daca altii spun ca e falsa, eu nu cred,,, ea e spontana si face ceea ce simte...Se vede ca e indragostita de Bote. E din lumea lui, bani are, asa ca,... eu cred ca vrea doar dragostea lui Bote.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loll a elinimt-o pe melania e cea mai frumoasa dintre toate restul st penale rau, o mai simpatizez pe roxy

| adelina_1168 a răspuns:

Eu sper ca mihaela sau violeta nu le suport sunt niste prefacute