Eu sper sa iasa iapa aia de Mihaela. O fitoasa, cu o moaca d sa'i pui o punga in cap. in locu lu Bote, as fi dat'o d mult afara. Si cea mai faina e Melania. E chiar frumoasa fata, finutza, romantica si fff placuta. As da orice sa am parte d o fata ca ea. Sper sa si ramana cu eala sf. Insa pe Mihaela n'o suport, si le inteleg si pe alea d acolo dc sunt stresate d ea. Si iepurica e cam nasoala, da ma rog. vizionare placuta
Mie imi place de Roxana Robotin , este cea mai draguta si cea mai potrivita pentru Catalin :p
Sincer cred ca alexandra, violeta sau mihaela dar poate ma insel...sincer preferata mea este mihaela este cea mai stilata se vede ca este "umblata" prin lume si prin viata
Si celelalte au cate ceva special imi plac toate. Iepurica aia ma amuza este chiar penala uneori. Ii sta mai bine cu gura inchisa dar pana la urma nu am nimic nici cu ea:d
Din cate stiu eu exista o singura ora 20 si nu inteleg de unde vine exprimarea ta ca de la orele 20?
Revenind la subiect este o emisiune tampita facuta pentru a umple programul.
A avut noroc satmareanca,[Roxana Robotin]ca n. a eliminato
si eu sunt din Satu Mare, deci tin cu ea
sper sa o aleaga:d
Melania e prea finutza nu-l merita. MIHAELA DRAGOSTEA MEA E PENALA RAU. N-are pometi, are barbia snitelata. E o figura desfigurata. Nu are nicio atractie. Singurul lucru care mi se scoala e parul. O fi ea cizelata dar am vazut la ce e... A invatat sa se f. bine si sa numere bani. Ce stie sa faca in afar sa-si ofere pasarica pe bani si masini?
DarkGirl întreabă:
HappynewCenusa întreabă: