anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna:*.Acumo luna i-am spus unui baiat ca-l plac.Il placeam de 2 ani si m-am hotarat sa-i spun. Mi-am facut curaj si i-am spus.a inceput sa rada si a zis sa termin cu mistoul.si a plecat dupa, ca zicea ca ii e frig. Dupa l-am intrebare prin mesaje de ce a crezut ca faceam misto si a zis,, nu stiu". Dupa nu a mai vorbit cu mine.si acum serios, dadea semne ca ma place ...este foarte timid, dar chiar asa... M-am gandit ca el chiar nu a crezut si na.a luat in gluma,de atunci l-a mai chematat odata afara( sa vorbim mai multe),l-am intrebat doar daca iese afara si a zis da,nu a venit, ma rog, incepuse si sa ninga. poate de asta.Ce sa fac? Cum sa mai fac? Un sfat? Funda+vot

P.S. Fara raspunsuri stupide

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In mod normal,iti spuneam sa nu mai faci nimic.
Dar baiatul chiar nu a crezut si va trebui sa stai de vorba cu el.
Nu insista foarte mult,ca si asa e speriat de noutatea pe care i-ai servit-o.
Dar, mai cheama-l afara si spune-i ca n-ai glumit si poate sa ia in serios declaratia ta, nu e o gluma.
Si, oricat de timid este, va intelege.
Rabdare!
happy

| wildthing a răspuns:

Ce sa faci? Eu zic sa incerci sa-l uiti pentru ca nu te place si iti irosesti energia si sentimentele pe un baiat cu care nici macar amic nu iti este. Fa si tu un pas inapoi si priveste poza de ansamblu. Tu ii spui ca il iubesti si el rade ca prostul si pleaca lasadu-te cu ochii in soare sub pretextul ca a crezut ca faci misto si oricum lui ii era cam frig "saracul". Apoi tu chiar crezi justificarea lui penibila si insisti in a te injosi in fata lui. Il inviti sa va vedeti, el zice ca vine si nu o face. Deschide bine ochii...ce iti spun tie toate lucrurile astea? Si sa fim seriosi, timid nu este, nimeni nu-i atat de timid. Daca te placea iar tu ii spuneai ca il iubesti, sa fii sigura ca lua el initiativa, chiar daca suspecta ca i-ai fi spus-o la misto. El nici macar nu te respecta. Uita-l pentru ca vei avea doar de suferit daca stai sa cersesti afectiunea lui.

| mariusflorin90 a răspuns:

Buna, LuanaHugs! baiatul nu te-a crezut din cauza ca probabil i-ai spus-o prea tarziu ca il placi si de-asta a luat-o drept un misto ceea ce i-ai transmis precum ca-l placi de 2 ani, adica pentru el a sunat ca si cum ti-ar exploda tie in fata o petarda fara sa te astepti, cred ca l-ai cam speriat :-D
acum incearca sa-i fii alaturi si sa-l tii cat mai aproape de tine si sa va intalniti cat mai des. arata-i multa afectiune din partea ta :-D
sper sa nu fie in vreo relatie cu alta fata, daca e asa atunci asteapta-l cat se poate, vorbiti-va si fiti-va alaturi unul celuilalt, ramanand prieteni buni si totodata isi va da el seama intr-un final ca-l placi, e o chestiune de timp totusi... iar daca si el te va place atunci totul va fi ok;-)

| Lauraaa16 a răspuns:

Eu cred ca el te vede doar ca pe o prietena, amica ..si poate ca gandul ca tu il placi il sperie un pic ..lasa-l cateva zile sa vezi daca da vreun semn happy

| AnemonaP a răspuns (pentru Lauraaa16):

L-am lasat 3 luni laughing))

| Criss197 a răspuns:

Hm...asta inseamna ca te cam evita, ori nu te place ori probabil chiar crede ca faci misto de el, incearca sa vorbesti cu el si sa fi cat mai convingatoare sa vada ca nu glumesti si ca e ceva serios. Sa fi stapana pe tine cand vorbesti cu el, sa ii arati ca esti hotarata si apoi intreaba-l daca si el te place. Succes!