O cina pe marginea unei ape in doi si un vin bun restul vine la sine.cel putin asta mi-ar placea mie, si crede-ma eu sunt cu adevarat pretentios.
Deci. ii poti lua un ceas...baietiilor le plac ceasurile, masinile dar si PARFUMURILE, deci uite inca o idee.poti sa ii iei si o carte, doar daca stii ce poate citi.. sper ca te'am ajutat:* succes
Parte cu parfumul ar fi o idee...dar nu stiu mi se pare putin doar un parfum... vreau si ceva care sa il impresioneze pe langa acest parfum... ceva original......da nu stiu ce
Cred ca cel mai bine ar fi sa daruesti un parfum! Eu asa am facut...O sa-i fie de folos nu ca pernutza sau wiskey care dauneaza si isi poate lua oricind.
Cred ca ai putea sa ii iei un parfum si sa cauti brelocuri cu fata si baiat sau o inima impartita sa aveti amandoi la fel :d
Daca vrei sa comanzi online ceva, cauta aici: http://www.fungift.ro/magazin-online-cadouri/index.html
Pai ii poti duce o perna in forma de inima, o sticla de wiskey sau orice alta bautura, un set de acelea pentru barbati de la nivea, fa etc. Si o cutie de bomboane... (sau in caz ca nu vrea nimic de la tine dai un pupic:*)
El e cam pretentios...nu ii place orice...si nu stiu ce sa ii iau...x_x
Pai si de unde sa stim noi ce ii place lui :S tu ar trebui sa stii deoarece tu il cunosti cel mai bine...