| tukhey23 a întrebat:

Buna(again), nu sunt don juan... dar as vrea sa fiu. Dar sunt altceva(un baiat singur), dar vad ca toata lumea pune intrebari, de tot felul etc. Vreau sa va intreb si eu ceva:ce metode de agatat de fete respectiv baieti aveti voi? Ast rasp. voastre cu interes... sper sa imi dati idei happy, poate voi fi un don juan... poate

Răspuns Câştigător
| beba a răspuns:

Ana este foarte frumoasa si desteapta dupa cate am vazut(poate o aburesc euhee hee)...acum vrem sa te vedem si pe tine. pune si tu o poza la avatar ca ne tii in suspans!hee hee

43 răspunsuri:
| tukhey23 explică:

@Anna:da-mi voie sa fac o glm., ai prieten? Poate iesim si noi la un suc... stii unele fete, apreciaza la un baiat si simtul umorului, pentru tine ca fata conteaza asta?

| tukhey23 explică:

@mihaelacorlade:stii cum se face, dar eu(live, locuiesc) intr-un oras... in care nu poti merge la o tipa, pur si simplu si sa intri in vb. cu ea, se sperie, rade etc. Uitandu-ma la cei de peste granita,(fetele)sunt mult mai deschise. de ce zic asta? pentru. ca poti vb orice cu ele, si nu au atea sa le zic,''inhibiti'', mersi mult pentru totwinking

| tukhey23 explică:

@sergiu25bc:amice ce mai stai pe ganduri, trm un id de mess. vreau sa invat niste trucuri happy

| tukhey23 explică:

@Anna:am ceva, ce nu multi baieti au(ma simt in al noualea cer). sarm (sper sa si razi, ma zbat de ceva vreme sa razi)...

| tukhey23 explică:

@cami:imi plac fetele, care gandesc ca tine.

| tukhey23 explică:

@emil:sincer chestia cu sexu. pare draguta.Cu sarmul. e mai greu sa vada alti, ma dau si eu mare cu cevahee hee

| tukhey23 explică:

@cami:damnt' ma atrage comportamentul tau.hee hee

| tukhey23 explică:

@bro:nu pe toate fetele, le poti aburi... laughing

| tukhey23 explică:

@emil:iti las ma laughing
@bro:inteleglaughing
@bondocila:nu sunt super model, da ma mentin... voi tine cont ce miai zis happy, mersi oricum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ai multi prieteni, sa fii un tip `umblat` si peste tot si sa pari sigur pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fii niciodata sincer, invata s minti frulos. Fetelor le place sa le aburesti, altfel le plictisesti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooo, dar te-nseli amarnic. Fiecare are un prag, stii tu, ca la bautura, unii tin mai mult, altii cad sub masa dintr-o bere rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu! cea mai buna metoda.

| nimenialtu a răspuns:

Sa iti spun parerea mea! Nu sunt maestru in ''agatat'' pentru ca sunt un baiat destul de timid insa totusi iti spun.Eu momentan vorbesc de vreo 3 luni cu o fata timida pe care o plac si incerc sa reusesc ceva cu ea! Uite cam ce ar trebui sa stii daca dai de o fata timida(din proprie exp iti zic):nu o stresa, nu o intreba de 100 de ori daca vreti sa va vedeti, nu o intreba de 100 de ori daca te place, caut-o cat mai putin(ea vazand asta daca te place o vei ambitiona si te va cauta ea pe tine), fii intelegator cu ea, nu incerca nimic la primele intalniri ca pe urma va crede ca vrei altceva! Si inca ceva...cu o fata timida trebuie sa ai muuuuulta rabdarehappy insa in cazu meu merita! O zi buna.