Ana este foarte frumoasa si desteapta dupa cate am vazut(poate o aburesc eu)...acum vrem sa te vedem si pe tine. pune si tu o poza la avatar ca ne tii in suspans!
@tukhey23-dar u acum ce vrei, sa le cuceresti pe toate? mai lasa-ne si noua cate una.
Pai trebuie sa socializezi cu ea ( simtulul umorului e important) si sa o faci sa te placa. Sa fi politicos cu ea dar si cu alte persoane, sa arati bine ( nu ma refer la tepi in cap sau alte d'astea, desi unora le plac si baietii de genu asta). In orice caz depinde de fata. Si nu in ultimul rand sa te asiguri ca nu esti : balbait/ emotionat, nepoliticos, plictisitor ...Astea fiind spuse de o fata
@emil:iti las ma
@bro:inteleg
@bondocila:nu sunt super model, da ma mentin... voi tine cont ce miai zis , mersi oricum
2tukhey23-multumesc, apreciez foarte mult efortul tau, insa crede-ma ca mie nu trebuie sa-mi dea nimeni.imi iau singur cand doresc ceva, mai ales referitor la fete.asa ca..., tine-ti bine prietena daca ne vom intalni vreodata.si vezi ca nu cumva sa fie Anna ca atunci cu siguranta nu o vei mai avea.na,ca asa atac mai multe persoane. sper sa nu se supere anna.
Sunt unele care se lasa "aburite"...
Dar majoritatea sunt constiente ca e vrajeala tot ce spun baietii
Sa iti spun parerea mea! Nu sunt maestru in ''agatat'' pentru ca sunt un baiat destul de timid insa totusi iti spun.Eu momentan vorbesc de vreo 3 luni cu o fata timida pe care o plac si incerc sa reusesc ceva cu ea! Uite cam ce ar trebui sa stii daca dai de o fata timida(din proprie exp iti zic):nu o stresa, nu o intreba de 100 de ori daca vreti sa va vedeti, nu o intreba de 100 de ori daca te place, caut-o cat mai putin(ea vazand asta daca te place o vei ambitiona si te va cauta ea pe tine), fii intelegator cu ea, nu incerca nimic la primele intalniri ca pe urma va crede ca vrei altceva! Si inca ceva...cu o fata timida trebuie sa ai muuuuulta rabdare insa in cazu meu merita! O zi buna.
Pai in primul rand sa o respecti si sa fii sincer!
o fata apreciaza foarte mult asta la un baiat
bye
Gasisem la un moment dat o replica amuzanta de "agatat". Suna cam asa: "Ce camasa frumoasa. Nu-mi dai numarul ei de telefon?"... Nu imi apartine, nu folosesc... De regula ma folosesc de limbajul non-verbal pentru a atrage pe cineva...