Ana este foarte frumoasa si desteapta dupa cate am vazut(poate o aburesc eu)...acum vrem sa te vedem si pe tine. pune si tu o poza la avatar ca ne tii in suspans!
@Anna:da-mi voie sa fac o glm., ai prieten? Poate iesim si noi la un suc... stii unele fete, apreciaza la un baiat si simtul umorului, pentru tine ca fata conteaza asta?
@mihaelacorlade:stii cum se face, dar eu(live, locuiesc) intr-un oras... in care nu poti merge la o tipa, pur si simplu si sa intri in vb. cu ea, se sperie, rade etc. Uitandu-ma la cei de peste granita,(fetele)sunt mult mai deschise. de ce zic asta? pentru. ca poti vb orice cu ele, si nu au atea sa le zic,''inhibiti'', mersi mult pentru tot
@sergiu25bc:amice ce mai stai pe ganduri, trm un id de mess. vreau sa invat niste trucuri
@Anna:am ceva, ce nu multi baieti au(ma simt in al noualea cer). sarm (sper sa si razi, ma zbat de ceva vreme sa razi)...
@emil:sincer chestia cu sexu. pare draguta.Cu sarmul. e mai greu sa vada alti, ma dau si eu mare cu ceva
@emil:iti las ma
@bro:inteleg
@bondocila:nu sunt super model, da ma mentin... voi tine cont ce miai zis , mersi oricum
Sa iti spun parerea mea! Nu sunt maestru in ''agatat'' pentru ca sunt un baiat destul de timid insa totusi iti spun.Eu momentan vorbesc de vreo 3 luni cu o fata timida pe care o plac si incerc sa reusesc ceva cu ea! Uite cam ce ar trebui sa stii daca dai de o fata timida(din proprie exp iti zic):nu o stresa, nu o intreba de 100 de ori daca vreti sa va vedeti, nu o intreba de 100 de ori daca te place, caut-o cat mai putin(ea vazand asta daca te place o vei ambitiona si te va cauta ea pe tine), fii intelegator cu ea, nu incerca nimic la primele intalniri ca pe urma va crede ca vrei altceva! Si inca ceva...cu o fata timida trebuie sa ai muuuuulta rabdare insa in cazu meu merita! O zi buna.