Parca tu erai cel care nu vrea sa faca sex ever...
Eu zic sa ii spui direct in fata ca nu iti place de ea chiar daca o sa o jignesti!
Nici mie nu imi plac persoanele care nu inteleg din prima ''NU''!
Spune-i ca esti gay.
spune-i ca ai fantezii cu babe de 90 de ani si te excita groaznic. inventezi tu ceva, poti fi creativ.
Pai spune-i asa lasa-ma in pace nu imi place de tine si intoarcei spatele si pleaca e cel mai bine asa crede-ma si daca te mai sacaie la cap ingnoro ca nepasarea doare cedema stiu
Buna! Eu zic sa ii spui in felul urmator :
,, Imi pare foarte rau, stiu ca tu tii la mine, dar eu te vad ca pe o sora /doar o prietena si nu vreau sa stric prietenia dintre noi doi '' sau ceva de genu care sa nu o faca sa se supere. E naspa tare si apoi va fi suparata pe tine. stiu ca nu-ti pasa dar.
Cel mai rau lucru pentru un baiat si o fata e ca persoana care iti place sa iti zica ca vrea sa fiti doar prieteni
Poi uh ce zici? iti place de ea? ai ceva sentimente fata de ea? ascultatzi inima si fa ceea ce crezi uh ca e mai bine...altfel ns ce sa zic. daca nu ai niciun sentiment fata de ea si nu vrei relatii cu ea, spune-i in fata chiar daca se simte jenatha. daca uh nu vrei, nu te obliga nimeni, nu fi cu ea doar ca ea nu te lasa in pace. sper ca te-am ajutath cu ceva...
Ii poti spune ca nu vrei sa ai o relatie pe moment ca vrei sa fi singur o perioada
Da ca de la babat la barbat spune ce naspa este sa iti stea cineva pe cap toata ziua dar fa-o cu delicatete si daca nu vrea apeleaza la cruzime