| vOdK a întrebat:

ai simțit vreodata nevoia ca nu e lumea asta pentru tine, nu mai vrei sa traiesti? de ce? :* fundita

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, am mai avut momente de depresie in care imi venea sa dispar de pe planeta din diferite motive.Recent cand m-am certat cu prietenul meu, am fost in situatia asta. Dar mi-am dat seama ca viata e frumoasa asa cum e cu bune si rele si ca trebuie traita.Pana la urma fiecare e responsabil de ceea ce ii se intampla in viata lui.Asa e omul, are momente dificile, momente frumoase, trebuie sa stii cum sa treci peste cele dificile, sa traiesti viata la maxim si sa vezi partea plina a paharului.
Cred ca orice om are momente de cumpana si momente in care simte ca e pierdut si nu isi vede rostul sa traiasca, dar totusi trebuie sa fi tare...eu acum m-am mai schimbat, incerc sa nu pun totul la suflet...

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am avut momente grele si simteam ca vreau sa mor dar am trecut peste ele si cu aceste esecuri la acelasi timp am prins si experienta.

| AdElA96 a răspuns:

Nu ai de ce sa te gandesti la asa ceva, cand iti vine in minte un astfle de gand aduti aminte de familie si de Dumnezeu. Pur si simplu Dumnezeu ne pune niste probe in viata care sunt mai dificile dar astfel iti dovedesti credinta, intr-adevar multi oameni au astfel de ganduri sinistre dar trebuie ajutati sa treaca aceea depresie. Numai bine.

| TormentOfSins a răspuns:

Lumea e creata pentru toata lumea in nici un caz doar pentru mine. Si e bine asa cum este si cu bine si cu rau si trebuie sa te bucuri de viata pe care o ai chiar daca e cea mai grea bucura-te ca poti vedea, respira misca, rade sau plange multi nu au nici atita.

| EnterSandman a răspuns:

Sincer...eu cand am un asa sentiment iau chitara in mana si incep sa cant ce simt, cand pun mana pe chitara viata reincepe sa aiba sens happy

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Da am simtit nevoia...pentru ca am avut ghinion in dragoste. M-am simtit foarte trista si am plans zile si nopti in sir cand baiatul dde care imi place, mi-a spus ca sunt laudaroasa, egoista.se comporta ff urat cu mine pana ieri cel putin. dar totul a fost asa de dureros, si mi s-a mai intamplat o data.
eu si cateva prietene aveam de pregatit un dans pentru zilele scolii. eram 5 fete. una dintre noi a ramas in urma cand mergeam sa ne pregatim. a zis ca vne mai tarziu. ea nu a mai venit. a ramas in sala asteptand dansurile. ne-a spus sa nu stam sa nu o asteptam. daca ne lasa sa stam dupa ia nu s-arfi intamplat dezastrul. ea a ajuns la dansuri dar noi nu. apoi cand s-a strigat numele clasei noastre, nimeni dintre noi, nu a venit in afara de fata aia.
care nu s-a prexentat si dansul ne-a fost anulat. apoi cand ne-au chemat si pe noi, am mers plangand in clasa.acolo era scris pe tabla (literele x, y, z, cu reprezinta numele noastre.): x, y. z, cu sunt fraiere, ratate si alte cuvinte urate.in ziua aia chiar mi-am dorit sa mor.toti ma auzeau, strigam cat pute-am de tare:"Vreau sa mor! Vreau sa mor!" acea zi a fost aproape cea mai urata zi din viata mea!crying(cryingcryingcryingcryingcryingok eu am spus tot ce veam de spus.

| reyna_7838 a răspuns:

Eee simti asta doar cand esti suparat.viata are si parti rele dar si parti bune.kpul sus si bucura-te de partile binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da adesea am nevoia sa merg undeva unde sa fiu numai eu sa stau a gandesc si sa-mi pun toate gandurila in ordine.cateodaa simtiam nevoia sa mor din cauza unor problame da totui trcator nu-ti face probleme

| rossanna a răspuns:

Da.pentru ca nu eram fericita chiar daca am tot ce-mi trebuie.Nu ma simteam iubita chiar daca sunt persoane care ma iubesc cum sunt parintii, etc, dar nu prea stiu sa-mi arate asta.Nu aveam nevoie decat de cineva care sa-mi arate ca ma iubeste, sa fie cu mine mereu, sa ma tina in brate, sa-mi zica ca totul va fi bine si ca viata asa cum e, trebuie traita chiar si cu momentele alea neplacute pentru ca din alea inveti si-ti zici. trebuie sa fiu tare daca nu ma ajut eu cine altcineva. Am avut momente cand simteam ca nu am pentru ce sa traiesc, dar m-am gandit mai bine, traiesc pentru parintii mei.pentru toate momentele frumoase din viata mea pe care le-am avut, le am, si le pot avea daca am incredere in mine, in cea ce pot si chiar si pentru momentele neplacute.Traiesc ca sa pot avea si eu o familie, sa am copii, sa le daruiesc toata iubirea mea, sa-i indrum in viata alaturi de persoana iubita.etc. Acum sunt fericita ca am intalnit un baiat asa pe placul meu care ma face cea mai fericita. Dupa ploaie intotdeauna apare soarelewinkingtongue

Întrebări similare