Poate ca el s-a comportat asa cu tine pentru ca este timid si probabil ii e frica sa nu il respingi dar trebuie sa faceti primul pas, daca nu te saruta el incearca sa il saruti tu, sa-l pupi macar pe buze si vezi cum reactioneaza.se vede k si el te place dar cand e in preajma ta se pierde si nu stie ce sa mai faca dar fi tu putin mai indrazneata si ai sa vezi k o sa fie bine.
Ii spui asa : " uite, eu chiar te plac, dar daca u nu ma crezi... dar totusi, daca mai simti cv pentru mine vrei sa fi cu mine? ". succes!
Nu e deloc o rusine k nu stii sa saruti la varsta ta! si nici nu trebuie sa stii pentru ca o sa vina totul de la sine! e un sentiment ff placut! fi putin mai indrazneata ca poate si el e mai timid si asa o sa va pierdeti! cineva trebuie sa faca primul pas poti fi tu acea! bafta :*
Poti sa-i spui ca nu sti sa saruti. se vede ca lui ii place mult de tine. iar dac chiar ii place asa mult de tine te va accepta asa cum esti. bafta
Auzi iti spun ca baiat! in ziua de azi daca gasesti o fata asa de cuminte pana la 17 18 ani tine de ea! iar acum raspunsul meu nu e o rusine sa nu sti sa saruti! uite eu am avut o prietena m-a rugat sa o sarut si ea sa indraostit de mine! spune-mi tu mie acu ce sa fac! eu zic cai ok!
beausingurlamasamea întreabă: