| qwerty1234 a întrebat:

ajutati-ma in situatia asta poate ridicola in care sunt. Acum cateva saptamani am adaugat la prieteni pe facebook o fata interesanta, frumoasa, are 21 de ani. Eu am 19. Intr-o zi i-am scris si de atunci am vorbit destul de mult si am abordat si subiecte mai intime. Faza e ca de o vreme ea incepe sa ma scoata din minti, facandu-ma super gelos. cand vorbim la telefon, destul de des, ea incepe sa vorbeasca despre un prieten de-al meu, in maniera foarte erotica. si imi spune ce i-ar face si ce i-ar placea sa faca acel prieten al meu. bine. Poate n-ar trebui sa ma deranjeze dar imi place mult de ea si eu sunt mai gelos de felul meu..adica nu neaparat, dar ma omoara cand fata de care imi place vorbeste despre altul..si cred ca asta e complet normal. Am avut o experienta foarte neplacuta in trecut si de atunci sunt asa, in fine, eu vreau sa stiu daca face asta doar din amuzament sau pentru ca ii place si ei de mine? a se mentiona ca inca nu ne-am vazut niciodata in realitate. in ultimele zile am vorbit ore bune la telefon si ea e genul de fata care e foarte ravnita de baieti.zic eu.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Coboară cu picioarele pe pământ!
Pa, pa.

| BiuL a răspuns:

Doar vorbesti cu ea si esti gelos, daca ati fi impreuna ce ai face, ai sario la bataie la orice tip o saluta?
Esti exagerat. Eu nu mi-as dori un astfel de tip in jurul meu.
Fata aia nu are nici o obligatie fata de tine, tu nu ai deloc incredere in tine.

| qwerty1234 explică:

Eu i-am spus cat de mult ma deran jeaza ca vorbeste despre altul...prima data n-a inteles si a doua zi a inceput iar cu alea, dar dupa ce i-am zis si a doua data a inteles partial, si de atunci nu mai vorbeste de el dar tot baga cate un apropo despre el. ea a fost destul de convingatoare cand mi-a spus ca nu vrea nimic de la prietenul ala al meu, si sincer nici nu as putea crede ca o fata ca ea ar sta cu ala.

| corbulalbrosu a răspuns:

De ce nu ii spui fara ocolisuri ca te deranjeaza comportamentul ei.Printr-o astfel de abordare vei reusi sa-ti dai seama de adevaratele ei intentii in legatura cu relatia dintre voi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc sa urgentezi o intalnire cu ea in realitate, doar asa fata in fata vei reusi sa-ti dai seama de adevaratele ei sentimente in legatura cu relatia dintre voi.Nu inteleg de ce nu v-ati intalnit pana acum din moment ce relatia dureaza de mai multe saptamani.O intalnire iti va risipi toate incertitudinile si puseele de gelozie.

| OnuOnulică a răspuns:

Parerea mea e ca sta cu tine doar pentru amuzament...nu pare sa te placa din spusele tale. Oricum eu iti recomand sa stai de vorba cu ea si sa lasi la o parte gelozia.

| Lawliet14 a răspuns:

Eu zic sa-ti traiesti viata, privind in trecut realizez ca puicutele bune cu adevarat sunt cele tinerele. tongue Treci peste relatia esuata anterioara! Si nu te lega la cap decat cu fete care nu te fac trist.

| Maree1 a răspuns:

Poate ca asta e si ideea sa te faca mai gelos si sa ii dai mai multa atentie!

| XDeDeX a răspuns:

Buna
Hmmm poate ii place de prietenul tau... tu ai vorbit cu ea despre ce simti tu cu adevarat?

| nyty20 a răspuns:

Ba nu mai exista barbati?

| mrterror a răspuns:

Ori vrea sa te faca gelos, ori se distreaza pe seama ta. Dar din moment ce nu aveti o relatie, de ce te deranjeaza?