Doar vorbesti cu ea si esti gelos, daca ati fi impreuna ce ai face, ai sario la bataie la orice tip o saluta?
Esti exagerat. Eu nu mi-as dori un astfel de tip in jurul meu.
Fata aia nu are nici o obligatie fata de tine, tu nu ai deloc incredere in tine.
Eu i-am spus cat de mult ma deran jeaza ca vorbeste despre altul...prima data n-a inteles si a doua zi a inceput iar cu alea, dar dupa ce i-am zis si a doua data a inteles partial, si de atunci nu mai vorbeste de el dar tot baga cate un apropo despre el. ea a fost destul de convingatoare cand mi-a spus ca nu vrea nimic de la prietenul ala al meu, si sincer nici nu as putea crede ca o fata ca ea ar sta cu ala.
De ce nu ii spui fara ocolisuri ca te deranjeaza comportamentul ei.Printr-o astfel de abordare vei reusi sa-ti dai seama de adevaratele ei intentii in legatura cu relatia dintre voi.
Te sfatuiesc sa urgentezi o intalnire cu ea in realitate, doar asa fata in fata vei reusi sa-ti dai seama de adevaratele ei sentimente in legatura cu relatia dintre voi.Nu inteleg de ce nu v-ati intalnit pana acum din moment ce relatia dureaza de mai multe saptamani.O intalnire iti va risipi toate incertitudinile si puseele de gelozie.
Parerea mea e ca sta cu tine doar pentru amuzament...nu pare sa te placa din spusele tale. Oricum eu iti recomand sa stai de vorba cu ea si sa lasi la o parte gelozia.
Eu zic sa-ti traiesti viata, privind in trecut realizez ca puicutele bune cu adevarat sunt cele tinerele. Treci peste relatia esuata anterioara! Si nu te lega la cap decat cu fete care nu te fac trist.
Buna
Hmmm poate ii place de prietenul tau... tu ai vorbit cu ea despre ce simti tu cu adevarat?
Ori vrea sa te faca gelos, ori se distreaza pe seama ta. Dar din moment ce nu aveti o relatie, de ce te deranjeaza?
Anonima17191 întreabă: