| andrei_4419 a întrebat:

ajutati-ma si pe mine cu niste idei de cadou..pentru o prietena..probabil viitoare iubita, mentionez nu e materialista, suma pe care o am la dispozitie e 200 ron.Multumesc mult.

7 răspunsuri:
| loundy a răspuns:

I-ai ceva simbolic care sa ii aduca mereu aminte de tine. Ai putea sa ii iei un lantisor in care sa puna poza ta, sau daca ai vreun loc unde poti sa personalizezi lucruri i-a o cana si imprima o poza cu voi doi pe ea sau un alt obiect pe care sa pui numele voastre sau poze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa ii iei ceva util dar in acelasi timp simbolic.
Incearca un set de cercei cu lantisor si pe langa sa ii faci un filmulet pe care sa il pui pe un cd, cu poze, cu voi doi, cu timpul petrecut impreuna!

| ellene a răspuns:

Eternul buchet de flori, o ciocolata buna si inca ceva care sa "ramana"...cum ar fi o poza cu voi doi intr-o rama, sau o carte, daca obisnuieste sa citeasca. Daca are pana in 15 ani poti sa iei si ceva de plus (cat mai mare).

| monyk a răspuns:

Nu cred ca conteaza cadoul atata timp cat e ceva din inima, gestul conteaza, poti sa ii faci ceva cadou care sa ii aminteasca mereu de tine, bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ceva care să aveți amândoi: două lănțișoare cu pandantiv.
Așa vă aveți mereu unul pe altul și când nu sunteți unul lângă altul pentru că unul este la serviciu iar altul la școală, unul este la fotbal, altul la bucătărie făcând o delicatesă și tot așa.
Numai bine.
Pa, pa.

| malina444 a răspuns:

A mai fost o intrebare de genul astathinking
cum am mai spus...primul cadou de la iubitul meu a fost o bratara de aur( bine. poti sa ii cumperi si una de argint).insa nu asta vroiam sa spun
o port de atunci mai mereu.pentru ca imi place foarte foarte foarte mult
bijuteriile niciodata nu se vor demoda si sunt cat de cat originale.acum stau si ma gandesc ca fiecare din noi are plusuri pe acasa

| yuli10 a răspuns:

Ursuletz mare de plus si flori tongue e cel mai comun cadou si nu o sa o sperii. bijuteriile dau impresia de seriozitate iar ceva gen album cu poze ar putea sa o faca sa creada ca esti obsedat de ea si colectionezi momente cu voihee hee